Otel Ulukardeşler

Uludağ, Bursa Merkez, Bursa
Otel Ulukardeşler Genel
Otel Ulukardeşler Genel
Otel Ulukardeşler Genel
Otel Ulukardeşler Genel
Otel Ulukardeşler Yeme / İçme
Image More +8 fotoğraf
Otel Ulukardeşler
1.Gelişim Oteller Bölgesi, 16370 Uludağ/Bursa Bursa Merkez, Bursa

Kayakçıların teleksi ile çıkışlarını, süzülerek inişlerini sıcacık ve samimi bir ortamda izlemenizi sağlayan Otel Ulukardeşler, Bursa Osmangazi’de kayak pistlerinin ortasında enfes manzarası ile dağ ve kayak oteli olarak hizmet veriyor. Misafirlerini 3.000 m2 kurulu alan üzerinde memnuniyetle ağırlayan tesis, kayak alanlarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Tatilinizin daha konforlu geçmesi için ücretli olarak hizmet veren kayak odalarında kayak, snowboard, kızak, kask, gözlük gibi ekipmanlarınızı size özel dolaplarda muhafaza edebilir, eşyalarınızı güvenle muhafaza edebilirsiniz.

Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri ile misafirlerini tam pansiyon ağırlayan Otel Ulukardeşler, sıcacık odalarında huzurlu ve rahat bir tatil keyfini sizlere sunarken tesiste bulunan oyun odalarında eğlenceli vakit geçirmenizi, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabiliceğiniz marketi ile tatilinizi memnuniyetle tamamlayabilirsiniz.

Şehir merkezine 33 km; Yenişehir Havaalanına 90 km uzaklıkta olan Otel Ulukardeşler, kar ve çam ağaçları arasında doğa tatili yapmanız için sizleri bekliyor. 

 

Uludağ merkezine 0,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x