Ula Otelleri Ara

En uygun Ula otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ula otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ula Hakkında

Muğla’nın güneyinde bulunan Ula’nın etrafı Muğla’nın sevilen tatil beldeleri ile çevrilidir. Doğusunda doğal güzellikleriyle sevilen şirin tatil beldesi Köyceğiz, batısında manzarasıyla büyüleyen Gökova Körfezi ve güneyinde özellikle İngiliz turistler tarafından çok sevilen Marmaris bulunur. Muğla’ya 15 kilometre uzaklıkta konumlandığından dolayı, Muğla il merkezine en yakın ilçedir.

Ula ilçesinin dört tarafı dağlarla çevrilidir ve ormanlarla kaplıdır. Bu nedenle de doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Marmaris, Akyaka gibi tatil beldelerinin kalabalığından uzaktır. Ula’da yaşayan yerli halk, ilçe içerisinde ulaşım için bisiklet kullanırlar. İlçeyi dolaşırken park edilmiş bisikletlerin çokluğuna şaşıracaksınız. Motorlu taşıtlar kullanılmadığı için havası oldukça temizdir.

Ula’da, Muğla ve Akyaka’nın sevilen mimari yapılarını göreceksiniz. Bu yapıları fotoğraflamak için ara sokaklarında bisiklet turu atabilir, uzun yürüyüşler yapabilirsiniz. Ahşap işçiliğinin önemli örnekleri olan Ula Evleri’ni de gezmelisiniz. Hatta içi restore edilip restorana çevrilmiş evlerde keyifli bir yemek yiyip Muğla bölgesinin yöresel lezzetlerini mutlaka tadın. Ula tatilinizde dağcılar tarafından oldukça sevilen Geyik Kanyonu’nda trekking yapabilirsiniz. Kanyonda görebileceğiniz birçok mağara bulunuyor.

Ula’da oda kahvaltı konseptinde hizmet veren butik ve apart oteller mevcut. Bu oteller, Akyaka’nın kalabalık olduğu dönemlerde yer bulamayan misafirler için ekonomik fiyatlı alternatifler oluşturuyor. Ailece bir tatil yapmak isterseniz çocuklu ailelere hizmet veren otel bulunuyor.

Ula’ya ulaşım Muğla üzerinden gerçekleşiyor. Muğla’ya gitmek için Dalaman Havalimanı’na ya da Bodrum Milas Havalimanı’na uçabilirsiniz. 15 kilometre uzaklıkta bulunan Ula’ya gitmek için minibüs seferleri düzenleniyor. Muğla’ya otobüsle giderseniz otogardan Ula’ya giden bu minibüsleri kullanabilirsiniz.  

Ula Galeri

Ula Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.