Uğurlu Konakları

Kastamonu Merkez, Kastamonu
Uğurlu Konakları Genel
Uğurlu Konakları Genel
Uğurlu Konakları Genel
Uğurlu Konakları Genel
Uğurlu Konakları Genel
Image More +42 fotoğraf
Uğurlu Konakları
Hisarardı Mah. Şeyh Şaban-ı Veli Cad. No:47-51 Kastamonu Merkez/Kastamonu Kastamonu Merkez, Kastamonu

Uğurlu Konakları, misafirlerini Kastamonu’nun tarihinde bir yolculuğa çıkarıyor. 150 yıllık Osmanlı Dönemi’ne ait yöresel Kastamonu mimarisiyle inşa edilmiş bir konağın aslına uygun restorasyonuyla günümüze taşınan tesis, hem kendi yapısıyla hem de bulunduğu muhitin manzarasıyla misafirlerinin nostaljik duygularını çağırıyor. 25 odasıyla hizmet veren tesisin cadde cephesine bakan odalarındaki manzarası Kastamonu Kalesi’ne hakimken, konağın bahçesine bakan cephesinde şehrin tarihsel gelişimini izleyebileceğiniz bir manzara göze çarpıyor.

Modern konfor olanaklarının da düşünüldüğü tesisin her odasında LCD televizyon, ücretsiz Wi-Fi, 24 saat sıcak su, merkezi ısıtma, çay-kahve seti, kettle gibi imkanlar sağlanmış. Zemin katı odalarda evcil dostlarınızla konaklayabileceğiniz otelin geniş bahçesi hem misafirlere hem de evcil dostlarına yeşille iç içe bir dinlenme olanağı sunuyor.

Oda kahvaltı hizmet veren tesis, özellikle öğlen ve akşam yemeklerinde yöresel lezzetlerden bir şölen vadediyor.

Kastamonu’nun tarihini keşfetmek isteyen misafirlere özel turlar ve rehber imkanı sağlayan otelde aynı zamanda kış sezonunda Ilgaz kayak merkezine transfer ve ekipman temini hizmeti de veriliyor.

Kendi aracıyla gelen misafirlere otopark alanı da tahsis eden Uğurlu Konakları’na hava yoluyla ulaşacak misafirler 8 kilometre uzaklıkta bulunan Kastamonu Havalimanı’na transfer hizmetinden de faydalanabiliyor.

 

Kastamonu Merkez merkezine 19,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x