Üçem Otel Golden Sea

Altınoluk, Balıkesir Edremit, Balıkesir
Üçem Otel Golden Sea Genel
Üçem Otel Golden Sea Havuz
Üçem Otel Golden Sea Havuz
Üçem Otel Golden Sea Havuz
Üçem Otel Golden Sea Yeme / İçme
Image More +13 fotoğraf
Üçem Otel Golden Sea
Altınoluk, Barbaros Cd. No:18, 10870 Edremit/Balıkesir Balıkesir Edremit, Balıkesir

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı, doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü sahil beldesi Altınoluk’ta bulunan Üçem Otel Golden Sea, deniz manzaralı odaları ve denize yakın konumuyla ön plana çıkıyor. 40 kişilik tesis kapasitesine sahip, 1 adet kapalı restoranı bulunan otel; oda kahvaltı konseptiyle hizmet veriyor.

Yüzmek ve güneşlenmek yaz tatillerinin vazgeçilmezlerinden. Üçem Otel Golden Sea misafirleri, otelde bulunan havuzda yüzerek serinleyebileceği gibi otele 50 m uzaklıkta bulunan denize ulaşarak da suyun ve güneşlenmenin tadını çıkarabilirler. Altınoluk’un oksijen yüklü havası, doyumsuz plajlarının yanı sıra yöresel etkinlikleri, kültür sanat faaliyetleri de tatilcilerin kaçırmaması gereken fırsatlardan. Üçem Otel Golden Sea; Antandros Antik Kenti’ne 7 km, Tahtakuşlar ve Sarıkız Kaz Dağı Etnografya Galerileri’ne 13 km, Güre termal sularına 16 km, Akçay sahiline 17 km, Kaz Dağları Milli Parkına 33 km mesafesiyle yöreyi gezmek için oldukça uygun konumda.

Altınoluk merkeze 4 km, Edremit’e 26 km, Balıkesir’e 112 km uzaklıkta konumlanan Üçem Otel Golden Sea, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na 38 km uzaklıkta.

Balıkesir Edremit merkezine 14,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deniz
Deniz Manzaralı Otel Oda
2
2 Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x