Tymnos Hotel

Bozburun, Marmaris, Muğla
Tymnos Hotel Genel
Tymnos Hotel Genel
Tymnos Hotel Genel
Tymnos Hotel Genel
Tymnos Hotel Genel
Image More +35 fotoğraf
Tymnos Hotel
Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. No:19, Bozburun 48700 Marmaris, Muğla

Çam ormanlarının Ege Denizi ile buluştuğu Bozburun beldesinde, denize sıfır konumda kaliteli ve lüks konaklama hizmetleri ile keyifli bir tatil yapabileceğiniz Tymnos Hotel, 24 tane deniz manzaralı odası ile yerli ve yabancı konuklarını ağırlıyor.

Standart 2 kişilik, standart 4 kişilik, standart suit ve panoramik deniz manzaralı delüks oda seçeneklerine sahip otelin odaları ise LED TV'den manzaralı geniş balkonlara, donanımlı lüks banyodan, ücretsiz kablosuz internet ve klimaya kadar pek çok olanakla donatılmış. Tesiste 24 saat oda servisinden de faydalanabilirsiniz.

Ege'nin temiz sularının tadını çıkarabileceğimiz iskelesi ve özel plajında konuklarına ücretsiz plaj şemsiyeleri, şezlonglar ve plaj havluları da sağlayan otelin sahil kafesi de lezzetli atıştırmalıklar ve alkollü alkolsüz kokteyller ile gün boyu açık.

Deniz kenarındaki restoranında güzel manzara eşliğinde tamamı organik ürünlerle bol çeşitli kahvaltılarla güne başlayabileceğiniz butik otelde öğle yemeğinde zengin snack menüler, akşamları ise romantik gün batımı manzaraları eşliğinde taze deniz ürünlerinden Ege zeytinyağlılarına, ızgara çeşitlerinden diyet ve şarap menülerine kadar pek çok seçenek misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Tymnos Hotel’e 30 dakika uzaklıktaki Hisarönü'nde at ve ATV safarilerine çıkabilir, Bozburun'un muhteşem koylarını günübirlik tekne turları ile keşfedebilir veya Turgut Şelalesi ve çevre köylere yapılan rehberli köy turlarına katılabilirsiniz.

Marmaris merkezine 27,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Aile Odası
Standart
Standart Bahçe Manzaralı Oda
Deluxe
Deluxe Deniz Manzaralı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x