Turkuaz Hotel

Gebze, Kocaeli
Turkuaz Hotel Genel
Turkuaz Hotel Genel
Turkuaz Hotel Genel
Turkuaz Hotel Genel
Turkuaz Hotel Genel
Image More +6 fotoğraf
Turkuaz Hotel
Sultan Orhan Mah. İlyasbey Cad. No.3 Gebze/Kocaeli Gebze, Kocaeli

Modern detaylarıyla misafirlerinin beğenisini kazanan Turkuaz Hotel, Kocaeli Gebze’de iş seyahatleri veya ziyaret amaçlı gezilerde hizmet veriyor. Otogara sadece birkaç dakikalık sürüş mesafesinde bulunan tesisten Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım da hayli kolay.

Kaldığınız süreyi daha iyi değerlendirmek adına otelin çevresinde bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi ve Eskihisar Kalesi başta olmak üzere turistik noktaları gezebilirsiniz. Üstelik tesisin yakınlarında çocukların keyifli zaman geçirebilecekleri pek çok alternatif de mevcut. 

Sabahları doğal malzemelerle servis edilen kahvaltıyla otelde güne başlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeği menüleri ise en az o kadar cazip.

Bar bölümünde popüler müzikler ve leziz içecekler eşliğinde günün yorgunluğunu geride bırakabilirsiniz. Lobide ise kahve ve çay ikramları eşliğinde günlük gazeteleri okuyabilirsiniz. 

24 saat çalışan otel resepsiyonundan pek çok alanda yardım almak mümkün. Konuklar ayrıca diledikleri zaman kuru temizleme, çamaşır yıkama, ütü ve havalimanı transferi gibi konularda tesisten destek isteyebilirler. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Kişilik Oda
Standart
Standart Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
4
4 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x