Türkler Otelleri Ara

En uygun Türkler otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Türkler otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Türkler Hakkında

Göz kamaştıran lüks Antalya otelleri ve muhteşem tatil köyleriyle ünlü Türkler, Akdeniz’in gözde keyif rotası Alanya’nın sınırlarında yer alıyor. Genellikle yaz tatilleri için tercih edilen beldede hem enfes kumsallardan denize girebilir hem de ilçenin merkezinde bulunan tarihi alanları rahatlıkla keşfedebilirsiniz. 

Türkler otellerinde konukların kullanımına sunulan özel plaj, yüzme havuzu ve SPA merkezi gibi bölümler bulunuyor. Beldenin tesislerinde konaklarken deniz veya kara manzaralı odalardan birini tercih edebilir, kapalı restoran, toplantı salonu, sinema, fitness merkezi, masa tenisi, çocuk oyun parkı, sauna ve hamam bölümlerinden yararlanabilirsiniz.  

Alanya otelleri, günümüzden yüzyıllar öncesinde bölgede inşa edilen Kızıl Kule ve Alanya Kalesi başta olmak üzere olağanüstü tarihi mirasları gezip görebilmeniz için turlar düzenleyebiliyor. Anadolu coğrafyasının geçmişten bu yana en iyi korunmuş yapıları arasında dikkat çeken Alanya Kalesi'nin ardından Alanya Tersanesi, Atatürk Evi Müzesi ve Dim Mağarası gibi meşhur noktaları ziyaret ederek gezinize devam edebilirsiniz. İlçede yazın dahi serinliğin adresi haline gelen Dim Çayı ise hem sakin bir atmosferde enfes lezzetleri tatmak hem de doğanın içinde huzur bularak dinlenmek için ideal.  

Türkler otellerinin genelinde misafirlerin kullanımına sunulan özel plaj mevcut. Deniz keyfi için farklı adresleri de değerlendirmek istediğinizde ise Damlataş Plajı ve Kleopatra Plajı’nı tercih edebilir veya Alanya kıyılarından tekne turuna çıkabilirsiniz. Üstelik Türkler antik dünyanın zenginliklerine şahitlik etmek adına muazzam bir yer. İlçe merkezinde bulunan Alanya Arkeoloji Müzesi’nde dolaştıktan sonra rotanızı bölgenin nefes kesen antik şehirlerine doğru çevirebileceğinizi anımsatalım. Sapadere Kanyonu ise Alanya’nın özellikle yaz aylarında son derece bunaltıcı olabilen atmosferinden uzaklaşmak isteyenleri kucaklıyor. İlçe merkezinden yapacağınız kısa bir yolculuğun ardından doğa harikası kanyona ulaşabilirsiniz. 

Türkler ve yakınlarında yer alan konaklama tesislerine ulaşım ise Alanya Gazipaşa Havalimanı’na düzenlenen uçuşlar sayesinde hayli kolay. Üstelik dilerseniz beldeye otobüsle de fazla zorlanmadan gelebilir, Alanya Otogarı’nda indikten sonra servis veya taksi gibi alternatif araçlarla otelinizin yolunu tutabilirsiniz. 

Türkler, özellikle yaz aylarında son derece popüler bir turizm merkezi. Ancak bu dönemde beldede hava sıcaklıkları inanılmaz derecede yükselebiliyor. Ayrıca Türkler otellerinin fiyatlarında da yaz aylarında kısmen artış yaşanıyor. Neredeyse altı ay süresince devam eden deniz sezonu sayesinde dilerseniz bahar aylarında seyahat ederek daha ekonomik tatil yapma şansı bulabilirsiniz.

Türkler Galeri

Türkler Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.