Kawasaki Otelleri Ara

En uygun Kawasaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kawasaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kawasaki Hakkında

Kawasaki, Japonya'nın Kanagawa Prefektörlüğü'ne bağlı bir şehir. Ülkenin iki önemli şehri olan Yokohama ile Tokyo arasında yer alır ve 1,5 milyon civarında nüfusu ile büyük bir metropol konumunda bulunur.  Mitsubishi, Dell, Fujitsu gibi önemli dünya markalarının genel müdürlüklerine ve fabrikalarına ev sahipliği yapan Kawasaki, ülke için önemli bir endüstri ve ticaret merkezi statüsü taşır.

Temmuz ve ağustos Kawasaki'de en sıcak aylar. Bu dönemde sıcaklık ortalama 25-26 derece ölçülür. Ocak ayı ise 3 dereceye kadar düşen ortalama sıcaklık ile kentteki en soğuk dönem. Yağışlar ağırlıklı olarak bahar mevsimlerinde görülür.

Kawasaki'de çok sayıda tapınak bulunur. Özellikle Kawasaki Daishi Heiken-ji Tapınağı ziyaretçiler tarafından çok rağbet görür ve yeni yıl zamanı çok kalabalık olur. Müzeseverler için şehirde sanattan bilime uzanan geniş bir yelpazede çok sayıda müze yer alır. Fujiko F Fujio Müzesi kent ziyaretçilerine özellikle tavsiye edilir. Nikon Minkaen Geleneksel Evi, Japon kültürünü yakından tanımak için harika bir alternatif. Her yıl nisan ayının ilk pazar günü düzenlenen ve dünyada Iron Penis Festival olarak bilinen Kawasaki Matsuri Festivali şehrin en eğlenceli dönemi olarak kabul edilir. Kawasaki'de çok çeşitli muska, nazarlık ve tılsımlar satılır ve ziyaretçiler tarafından hediyelik eşya olarak çok tercih edilir. Kawasaki'e doğayla bütünleşebileceğiniz çeşitli park ve ormanlık alanlar da bulunur. Ayrıca golf oynayabileceğiniz yerler de var. Alışveriş için Lazona Kawasaki Plaza iyi bir alternatifken eğlence ve adrenalin meraklıları Yomiuriland'ı mutlaka ziyaret etmeli. Kapsül otel sayısı bakımında çok zengin olan Kawasaki'de bu ilginç konaklama deneyimini yaşamanız tavsiye edilir.