Torba Otelleri Ara

En uygun Torba otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Torba otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Torba Hakkında

Tatil denilince akla gelen ilk yerlerden biri olan Bodrum’un sevilen beldesi Torba; masmavi denizi, çam ormanları ve beyaz evleriyle misafirlerini bekliyor. Denize sıfır, lüks, özel plajlı otelleri kadar sevimli ve yöreye uygun inşa edilmiş butik otelleriyle de ön plana çıkan beldeyi Nisan – Ekim ayları arasında ziyaret edebilirsiniz.

Torba’ya hem kara hem hava yoluyla gitmek mümkün. Özellikle yaz sezonunda ülkenin çoğu noktasından direkt Bodrum’a ulaşacak olan otobüs bulabilirsiniz. Otogardan Torba’ya minibüsler de gitmekte. Ayrıca Milas Havalimanı’na yakınlığı sebebiyle hava yoluyla da gidilebilir. Bodrum Otogar ve Milas Havalimanı’ndan araç kiralayabilir veya transfer hizmeti alabilirsiniz. Bodrum otelleri, havalimanından direkt otele transfer hizmeti gibi kolaylıklar da sağlayabiliyor. 

Torba’nın en sevilen tarafı olan denizinin tadını çıkarmak için çevre koyları gezmek mümkün. Tatilinize tarihi bir dokunuş için Bodrum Sualtı ve Arkeoloji Müzesi, Bodrum Kalesi ve Antik Tiyatro’yu ziyaret edebilirsiniz. İlçenin meşhur gece hayatına dâhil olmak içinse Barlar Sokağı’na gitmeniz yeterli.

Torba otellerinin çoğu denize sıfır otellerden oluşuyor. Şezlong bulmakla uğraşmak istemeyen misafirlerin tercihi olan özel plajlı otellerde SPA, güzellik ve cilt bakım, sauna gibi rahatlatıcı hizmetlerin yanı sıra havuz ve su sporları etkinliklerinin de imkânı sunulmaktadır. Dileyen misafirler lüks, ultra her şey dâhil sistemli, zincir otelleri; dileyenlerse çocukların alınmadığı, romantik temalı yetişkin otellerini tercih edebilirler.

Torba Galeri

Torba Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Torba Sıkça Sorulan Sorular

Torba’da bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Torba’daki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, Vogue Hotel Bodrum ve Duja Bodrum bulunuyor.

Torba’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Torba’daki popüler ucuz oteller içerisinde Umayra Hotel, Anar Hotel ve Bodrum Oscar Hotel bulunuyor.