Thelifeco Wellbeing Akra Antalya

Lara, Muratpaşa, Antalya
Thelifeco Wellbeing Akra Antalya Genel
Thelifeco Wellbeing Akra Antalya Genel
Thelifeco Wellbeing Akra Antalya Genel
Thelifeco Wellbeing Akra Antalya Havuz
Thelifeco Wellbeing Akra Antalya Havuz
Image More +25 fotoğraf
Thelifeco Wellbeing Akra Antalya
Şirinyalı Mah. Lara Cad. No:24 07100 Lara/Muratpaşa/Antalya Muratpaşa, Antalya

“Daha iyi bir sen” mottosu ile hizmet veren The Lifeco Antalya, Akdeniz’in mükemmel manzarasına karşı konumlanmış 5 yıldızlı Akra Hotel içerisinde yer alan bir detoks ve bütünsel sağlık merkezi. 

Phuket ve Bodrum merkezleri de bulunan The Lifeco, 2014 yılından beri Antalya’da misafirlerine sağlıklı, dinlendirici ve yenileyici bir tatil opsiyonu sunuyor. Huzurun ve sakinliğin hâkim olduğu merkezde 6 farklı detoks programı bulunuyor ve bu programlara çeşitli tedaviler, besleyici takviyeler, fiziksel ve ruhsal egzersizler, eğitim dersleri ve çiğ gıda atölyeleri eşlik ediyor. Türkiye ve Avrupa’nın en başarılı detoks merkezlerinden biri olan The Lifeco, beden, zihin ve ruhu bir bütün olarak destekleyerek misafirlerini en iyi sonuçlara ulaştırıyor. Standart detoks programlarının yanı sıra diyabet kontrol, karaciğer destek, kalp ve damar sağlık, enerji ve bağışıklık sistemi, doğal iyileşme, stresten arınma ve şımartıcı SPA, kilo kontrol, güzellik ve yaşlanma karşıtı gibi birçok farklı program bulunuyor. Programlara yılın 12 ayı istediğiniz her an katılabilir ve dilediğiniz kadar kalabilirsiniz. Merkezde size en uygun planı oluşturmak için profesyonel yardım sunuluyor.  

The Lifeco Antalya, aile tatili planyan misafirler için de oldukça uygun. Aile üyeleri detoks programlarına katılmak istemezlerse sadece konaklama yapabiliyorlar. 

Muratpaşa merkezine 4,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Deniz Manzaralı Oda
Deluxe
Deluxe Kara Manzaralı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x