The Peninsula Paris

Paris, Paris
The Peninsula Paris Genel
The Peninsula Paris Genel
The Peninsula Paris Genel
The Peninsula Paris Havuz
The Peninsula Paris Havuz
Image More +36 fotoğraf
The Peninsula Paris
Avenue Kléber, 19 Paris, Paris

19 Avenue Kléber'de avantajlı bir konuma sahip olan The Peninsula; Paris'in kalbinde dünyanın en ünlü anıtlarından, müzelerinden ve lüks alışveriş bölgelerinden bazılarına yürüme mesafesinde yer alıyor. 86'sı süit oda olmak üzere 200 lüks odaya ev sahipliği yapan otelin Haute Couture'den esinlenerek dekore edilen odaların tamamı konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. Sigara içilmeyen oda tercihi yapabileceğiniz otelin her alanından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye bağlanabilirsiniz.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah kahvaltılar açık büfe olarak servis ediliyor. Odaya kahvaltı servisi hizmeti veren otelin muhteşem Fransız kahvaltılarını dilerseniz odanızdan hiç çıkmadan ederek güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Otelde gün boyu atıştırıp yeni lezzetler tadabileceğiniz bir restoran da bulunuyor. Et ve balık yemeklerine ağırlık veren restoranda vejetaryen yemek seçenekleri de mevcut. 

Otelin şık mobilyalarla döşenmiş terasında günün yorgunluğunu atmak için içkilerinizi yudumlarken Paris'in eşsiz manzarasını izleyebilirsiniz. Stresinizden arınmak ve tazelenmek istiyorsanız otelin sauna, masaj ve spa merkezi gibi olanakları tam size göre. Tatilinizi yaparken aynı zamanda spor da yapabileceğiniz bir fitness salonuna ve aqua fit'e sahip olan otelde dilediğiniz an ter atabilirsiniz. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Delüks Premier 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Standart Junior Suit
Süit
Süit (Rooftop Eiffel Tower)
Superior
Superior Süit
Grand
Grand İki Ayrı Yataklı Oda (Premier)
Grand
Grand Süit (Premier)
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x