The Qasr Bodrum Resort

Gündoğan, Bodrum, Muğla
The Qasr Bodrum Resort Genel
The Qasr Bodrum Resort Genel
The Qasr Bodrum Resort Genel
The Qasr Bodrum Resort Genel
The Qasr Bodrum Resort Genel
Image More +18 fotoğraf
The Qasr Bodrum Resort
Gündoğan, Kızılburun Cd. No:132, 48965 Bodrum/Muğla Bodrum, Muğla

The Qasr Bodrum Resort, Bodrum Gündoğan'da alkolsüz her şey dahil konseptiyle muhafazakar bir tatil geçirmek isteyenler için harika bir seçenek. Denize sıfır konumuyla dikkat çeken otelde keyifli bir yaz tatili için birçok aktivite seçeneği bulunuyor.

Modern mobilyalarla döşenmiş 201 odasıyla hizmet veren otelin bütün odaları ihtiyacınız olabilecek her şey düşünülerek özenle hazırlanmış. Otelde engelli misafirlerin kullanımına uygun engelli odaları ve katlara erişimi kolaylaştıracak bir asansör mevcut. 

Otelin tamamı helal gıda sertifikalı hazırlanan zengin seçenekli açık büfe kahvaltıları sayesinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam yemeklerinde de dilerseniz otelin ana restoranında sunulan açık büfeden yararlanabilir ya da alakart restoranlarda dünya mutfaklarından seçkin lezzetleri deneyebilirsiniz.

Dilediğiniz an suyun tadını çıkarabileceğiniz otelde açık ve kapalı havuzlar var. Güzellik salonu, kuaför salonu, sauna, hamam, spa merkezi ve profesyonel personeller tarafından verilen masaj hizmeti de otelin olanakları arasında.

Milas Havaalanı'na 45 kilometre uzaklıkta konumlanan otel misafirlerine daha rahat bir yolculuk deneyimi için havaalanı transferi ve araba kiralama imkanı sağlıyor. Özel araçlarıyla seyahat eden misafirler otelin ücretsiz otoparkını kullanabilirler. 

Bodrum merkezine 16,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Aile
Aile Suit
Family
Family Suite Oda Suit
Kara
Kara Manzaralı Standart Oda
Kısmi
Kısmi Deniz Manzaralı Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Standart Oda
Junior
Junior Suit
Kara
Kara Manzaralı Standart Oda
Kısmi
Kısmi Deniz Manzaralı Standart Oda
Jakuzili
Jakuzili Oda
Family
Family Suit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x