Terra Cave Hotel

Göreme, Kapadokya, Nevşehir
Terra Cave Hotel Genel
Terra Cave Hotel Genel
Terra Cave Hotel Genel
Terra Cave Hotel Genel
Terra Cave Hotel Genel
Image More +16 fotoğraf
Terra Cave Hotel
Aydinli Mah. Aydinli Sk No:24 Göreme Kapadokya, Nevşehir

Nevşehir’in en turistik noktalarından birinde, Göreme’de bulunan Terra Cave Otel, bölgenin tarihi dokusunu ve estetik mimarisini en iyi şekilde yansıtan noktalardan birisi. UNESCO Dünya Mirasları Listesi'nde yer alan Peri Bacaları'yla iç içe inşa edilmiş ve oldukça merkezi bir konumda bulunan Terra Cave Otel, konuklarına açık büfe kahvaltı, ücretsiz otopark ve havaalanına gidiş-dönüş hizmetini bünyesinde ücretsiz olarak veriyor.

Ziyaretçilerine “rüya gibi bir tatil” vaadini sunan Terra Cave Otel, konumunun getirdiği avantaj ile yakınlarında ücretsiz otopark, çamaşır yıkama, ütü ve araç kiralama gibi birçok lüks hizmeti de ziyaretçilerine sunuyor. Ayrıca anlaşmalı firmalar sayesinde Kapadokya gibi eşsiz bir noktada at sürme, safari ve tur seçenekleri de mevcut. 

Geniş ve ferah odaları ile ailelere özel, tek kişilik ve süit odaları ile oldukça otantik bir görüntüye sahip olan bu otelde soğuk kış günlerinde tercihinize göre şömine ya da kombi ısıtması gibi alternatifleri de değerlendirebilir, yaz aylarında çatı katı terası ve güneşlenme terasının tadını eşsiz Peri Bacaları manzarası ile birlikte çıkarabilirsiniz.

Göreme merkezine 2,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Cave Suite
Superior
Superior Cave Suite
Double
Double Stone Room
Stone
Stone Twin Room
King
King Cave Suite
Stone
Stone King Suite
Economy
Economy Twin Cave Room

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x