Teofilo Otoni Otelleri Ara

En uygun Teofilo Otoni otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Teofilo Otoni otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Teofilo Otoni Hakkında

Brezilya’nın kuzeydoğusunda yer alan Teofilo Otoni ülkenin Minas Gerais eyaletinin bir parçası. Yapılan son sayıma göre nüfusu 140 binin üzerinde olan şehir çok büyük olmasa da bölge için önemli merkezler arasında.

Santos Nehri havzasında kurulan şehir yakınlarında bulunan diğer yerleşimlerle birlikte bölgeyi oluşturuyor. Eyalet başkenti Belo Horizonte’ye uzaklığı yaklaşık 500 kilometre olan şehir Rio de Janeiro’ya 730, Salvador’a 900 kilometre mesafede yer alıyor.

Şehrin ekonomisi genel olarak ticarete dayanıyor. Ayrıca tarım ve turizm de ticaret kadar olmasa da ekonomide pay sahibi. Özellikle sebze tarımı ve hizmet sektörü bölgede oldukça gelişmiş durumda. Ayrıca madencilik bölgede önemini koruyan iş kolları arasında sayılıyor.

Futbol oyuncusu Bruno Barros di Pietro’nun şehri Teofilo Otoni’de gezerken mavi renkli duvarlarıyla adeta bir masal şatosuna benzetilen Imaculada Conceicao Kilisesi’ni görebilirsiniz. Bölgede yetişen taze sebze ve meyvelerden alabileceğiniz pazar yeri ise mutlaka gezilmesi gerekenlerden. Şehirde yeterince turladıktan sonra dilerseniz biraz doğaya doğru açılabilir, yakınlarında bulunan muhteşem doğa harikalarından Pedra d'Agua Şelalelerini ziyaret edebilirsiniz. 

Bölgenin iklimi hemen her ayda ziyaretçileri zorlamayacak türden. Ancak yağışın daha az görüldüğü dönemde seyahat ederek gezinizi kolaylaştırmanız mümkün. Şehre Avrupa’dan aktarmalı uçuşlarla ulaşabilirsiniz. Buraya ayrıca Belo Horizonte’den veya Rio de Janeiro’dan uzun bir otobüs yolculuğu yaparak gelmeyi tercih edebilirsiniz.