Tianjin Otelleri Ara

En uygun Tianjin otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Tianjin otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Tianjin Hakkında

Çin'in başkenti Pekin'in yakınlarında yer alan Tianjin, genellikle başkentten gelinebilecek kısa süreli bir kaçış rotası gibi görülse de aslında modern binaları ve heyecan dolu caddeleriyle başlı başına keşfedilmeye değer şehirlerden. Pekin’den yaklaşık 120 kilometre mesafedeki Tianjin’e iki nokta arasında çalışan hızlı trenler sayesinde başkentten yaklaşık 25 dakikada ulaşılabiliyor. Limana yakınlığı sayesinde çok uzun zamandır bölgenin önde gelen aktarma noktalarından olan şehirde ziyarete değer yerlerin sayısı fazla değil gibi düşünülse de Tianjin, bu anlamda ziyaretçilerini hayli şaşırtan bir yerleşim. Kentte uluslararası ticaretin gelişmiş olması, aynı zamanda hayranlık uyandıran kültür çeşitliliğini beraberinde getiriyor. Şehrin başkent Pekin ile bağlantısını sağlayan Hai Nehri’nin çevresinde yükselen modern binalar, günümüzde Tianjin siluetini şekillendirmeye devam ediyor.

Üstelik Tianjin, bazıları 1800’lü yıllardan itibaren hizmet veren pek çok konforlu ve lüks otele ev sahipliği yapıyor. Geleneksel Çin konukseverliğini muazzam bir şekilde yansıtan şehrin modern tesislerinde SPA merkezi, kapalı yüzme havuzu, sigara içilmeyen seçenekleri de bulunan manzaralı odalar, günlük kat hizmeti, konferans merkezi, spor salonu, kahvaltı servisi, çamaşırhane, saç kurutma makinesi, ücretsiz kablosuz internet, restoran ve bar gibi olanaklar mevcut. Tianjin seyahatiniz sırasında ayrıca otelinizden dilerseniz Pekin’den veya havalimanından kent merkezine transfer konusunda da destek alabilirsiniz. 

Tianjin Uluslararası Limanı, ziyaretçilere devasa büyüklükte gemileri görmek ve Çin’in dünya denizlerine hakimiyetine şahitlik etmek adına harika bir fırsat sunuyor. Üstelik liman yakınlarında yemek molası vererek meşhur Çin mutfağından örnekleri deneme şansı bulabilirsiniz. Acılı ekşili çorba, lahana salatası, biberli dana eti, tavuklu noodle ve kızarmış pilav kentte tadılabileceklerden bazıları.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan meşhur dönme dolabın bir benzeri olan The Tianjin Eye ise şehre yolu düşen gezginlere adeta gökyüzünden 360 derece Tianjin manzarasını seyretme olanağı sağlıyor. Toplamda 30 dakika süren tur süresince neredeyse 40 kilometre uzağı dahi görmek mümkün. Üstelik dönme dolaba dilerseniz akşam saatlerinde de çıkabilir ve böylece ışıkları yanan Tianjin şehrinin olağanüstü görüntüsü sayesinde büyülenebilirsiniz. Çin kültüründe önemli yer tutan çaylardan satın almak ise Tianjin gezilerinin bir başka olmazsa olmazı. Rengarenk ambalajların içinde turistleri bekleyen çaylar, tıpkı nefis tadıyla olduğu gibi sanat eserini anımsatan görüntüsüyle de ülkenin binlerce yıllık geleneğini günümüze ulaştırıyor.