Tayfun Apart Hotel

Ölüdeniz, Fethiye, Muğla
Tayfun Apart Hotel Havuz
Tayfun Apart Hotel Havuz
Tayfun Apart Hotel Havuz
Tayfun Apart Hotel Havuz
Tayfun Apart Hotel Deniz
Image More +19 fotoğraf
Tayfun Apart Hotel
Hisaronu Oludeniz Beldesi 205. Sok. No:7 Fethiye, Muğla

1989 yılından beri deneyimli personeli ile hizmet veren Tayfun Apart Hotel, Ölüdeniz'in mavi bayraklı plajına kısa bir yürüyüş mesafesinde, 10 tane donanımlı apart odasıyla ev konforunda bir tatil yaşatıyor.

Havuz ve bahçe manzaralı iki balkona sahip apart odalarda tatilde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü özellik var. Otelin bahçesinde ise yaz aylarında serinleyebileceğiniz açık bir yüzme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzu bulunuyor.

Havuzbaşı restoranında konuklarına onlarca çeşit ürünle serpme Ege kahvaltıları servis eden tesiste öğle ve akşam yemeklerinde ise snack menüler, Akdeniz ve Ege mutfaklarından et sebze yemekleri ve çocuk menülerine kadar pek çok seçenek sunuluyor.

Mutfak alışverişleri yapabileceğiniz pazar, çarşı ve alışveriş merkezinde kısa bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz otelde Babadağ'ın 2000 metre yüksekliğindeki zirvelerinde yamaç paraşütü yapmak için rezervasyon yaptırabilir, at ve ATV safarileri ile bölgeyi gezebilir; Kelebekler Vadisi, Akvaryum Koyu ve St. Nicolas Adası’nı kapsayan bot turlarına çıkabilir veya 14 kilometre uzunluğundaki Saklıkent Kanyonu'nda rafting ve doğa yürüyüşleri gibi pek çok etkinliğe katılabilirsiniz.

Fethiye merkezine 5,7 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x