Keszthely Otelleri Ara

En uygun Keszthely otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Keszthely otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Keszthely Hakkında

Macaristan’ın batısında Balaton Gölü kıyısında kurulu bir kent olan Keszthely, bölgenin en eski yerleşim yerlerinden biri. Kent ülkede özellikle kaplıcaları ile tanınıyor. Keszthely yürüyerek önemli bir bölümünü gezebileceğiniz küçük bir kent. Öte yandan ring sefer yapan turistik trenle son derece uygun fiyata şehir turu yapma şansı bulabilirsiniz.

Festetics Sarayı kentin tarihi ve mimari simgelerinde önemli bir yere sahip. Saray günümüzde Helikon Kale Müzesi olarak anılıyor ve Keszthely ziyaretçilerinin ilk duraklarından birisi olarak kabul ediliyor. Tatiliniz yaz aylarına denk geliyorsa Festetics Sarayı’nda verilen konserlere bilet almanız önerilir. Müzeseverler için değerli bir destinasyon da Balaton Müzesi ve özellikle meraklısı için Cadillac Müzesi. Helikon Çevre Parkı Keszthely’nin en güzel bölgelerinden birisi. Şehir merkezi ile göl arasında kalan bu yeşillik alan harika bir yürüyüş, manzara ve dinlenme keyfi sunuyor. Bunun yanı sıra geleneksel bazı aperatif tatları burada deneyebilir ya da bira veya kahve molası verebilirsiniz. Balaton Gölü’nde yüzmek de mümkün. Göl kıyısında su kaydırağı da barındıran güzel bir plaj bulunuyor. Her Çarşamba ve cumartesi Piac Meydanı çevresinde kurulan pazarda gıdadan tekstile, kıyafetten hediyelik eşyaya geniş bir yelpazede ürünler satılıyor.

Keszthely kentinde yıl boyu bol yağış görülür. Kış aylarında sıcaklık eksi değerlerde ölçülürken yaz aylarında 27-28 dereceye kadar yükselir.