Tamraght Otelleri Ara

En uygun Tamraght otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Tamraght otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Tamraght Hakkında

Tamraght, Agadir'in yaklaşık 17 km kuzeyindeki Atlantik Okyanusu'na bakan bir yamaçta yer alan küçük bir balıkçı köyüdür. Yıllar içinde Avrupalı turistlerin keşfiyle popüler bir destinasyon haline gelen Tamraght; bugün doğası, sörfçülerin bayıldığı dalgaları, plajları ve otantik esintileriyle gizli bir hazine gibidir.

Muz bahçeleriyle ünlü bölgede, Agadir’in kuzeyinde yer alan, yeni başlayan sörfçüler için de gayet uygun Banana Plajı’nı mutlaka görmelisiniz. Yürüme mesafesindeki yerel lezzetleri deneyerek mola verebilir, Banana Plajı’nın en popüler ve keyifli aktivitelerden biri olan gün batımını izleyebilirsiniz. Plajın hemen bitişiğindeki Surf Riad evlerini, kalacak yer seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Timsah plajı, K17 ve Şeytan Kayası; başlangıç ve orta seviye sörfçüler için kumlu, temiz ve sakin dalgaları olan harika noktalardır. Şeytan Kayası’nda hem yerel halk ile kaynaşabilir hem güzel manzaraya karşı, Fas’ın özel nane çayı keyfini sürebilirsiniz. 

Her Çarşamba günü kurulan pazarda, Tamraght’ın yerel halkıyla bir araya gelerek, taze meyveler, yerel tatlar arasında egzotik bir tur yapabilirsiniz. Dağlarla çevrili Tamraght, doğa yürüyüşü için çok sayıda harika patikaya sahiptir. Banana köyünden, Taghazout'a kadar uzanan güzel, mavi okyanusun hiç bitmeyen manzarasıyla gün doğumu ve gün batımını yakalamak için harika noktalar yakalayabilirsiniz. Size Fas’ta olduğunuzu hatırlatacak, hem sahilde hem tepedeki köylerde göreceğiniz, deve üzerinde yapılan turlara katılabilirsiniz.

Tamraght’ın mükemmel deniz ürünleri sunan ve özellikle hafta sonları yerel halk arasında popüler olan, uygun fiyatlı ve lezzetli geleneksel yemeklerini tadabileceğiniz restoranlarını keşfedebilirsiniz. Yılın her ayında rahatlıkla seyahat edebileceğiniz Tamraght’a gitmek için en uygun dönem; deneyimli sörfçüler için dalga boylarının yükseldiği Eylül ve Nisan ayları arasındadır.