Swords Otelleri Ara

En uygun Swords otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Swords otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Swords Hakkında

İrlanda’nın Fingal ilçesinde yer alan Swords, İrlanda’nın yaşamak için üçüncü en iyi şehri olarak anılıyor. Gelişmekte olan şehir, aynı zamanda havalimanına olan yakınlığıyla da turistler için bir başlangıç noktasıdır. Doğası, tarihi ve kültürel etkinlikleriyle büyüleyici Swords’da ilk durağınız; 1200 yılından günümüze ulaşan Swords Kalesi olabilir. Aslen Dublin’in ilk Başpiskoposu’na ait bir yaz sarayı olarak tasarlanan kale, bölgenin en etkileyici yapılarından biri olduğundan Swords Kale'si olarak anılıyor. Bridge Caddesi'ndeki Kale'nin hemen yanında yer alan Swords Town Park’ı, kaleyi gezdikten sonra değerlendirebilirsiniz. Parkın içinden akan Ward Nehri boyunca yürüyüşler yapabilir, bisiklet rotalarına girebilirsiniz.

Açık havada daha fazla zaman geçirmek isterseniz, iki nehir arasında bulunan 200 dönümlük, Ward River Valley Parkı’nı da mutlaka görmelisiniz. Bu bölge yerel halk tarafından Jacko olarak anılır. Çocuk parkları ve yürüyüş alanları ile özellikle çocuklu ailelerin tüm gününü değerlendirebileceği yemyeşil bir alandır.

Balık avlamak konusunda bir tutkunuz varsa, Lough Sheelin tam size göre olabilir. Cavan, Meath ve Westmeath sınırlarında yer alan bölge; Inny Nehri'nin bir parçasıdır. Yabani alabalık stoku olarak anılan bölgede en hareketli dönem Haziran ve Eylül ayları boyunca yaşanır. Burada balık avlayanlara katılarak hoş bir deneyim yaşabilirsiniz. Swords Round Kalesi, St. Columcille tarafından kurulan erken bir Hıristiyan vakfıdır. Özelliği İrlanda’da göreceğiniz herhangi bir kaleden çok daha büyük olmasıdır. Tam da bu nedenle tamamlanması 400 yıl süren kale, hakettiği ilgiyi turistlerden görüyor. Kale, yaz aylarında halka açıktır.

Grange Galeri, Dublin kırsalında bulmayı beklemeyeceğiniz türden bir sanat galerisi. Yerel, ulusal ve uluslararası sanatçıların eserlerini sergiliyor. Aynı zamanda ziyaretçilerine; şarap ve ev yapımı geleneksel yemekler de sunan galeride hoş bir yemek yiyebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için yerel hediyelikler seçebilirsiniz. The Pavillions AVM’de dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, ayrıca ana cadde ve Bridge caddesindeki küçük mağazaları da değerlendirebilirsiniz. 

Çin, Hint yemeklerinden, geleneksel İrlanda mutfağına kadar bolca alternatife sahip olacağınız Swords’da yerel halkın sıkça gittiği publarda da tüm gün boyunca yemek servisi bulunuyor. Shepher’s pie, kan sucuğu, İrlanda güveci, levrek ve alabalık mutlaka tadılması gerekenler listenizde olmalı.

Kışları yumuşak, yazları ise serin geçiren Swords’a seyahat için en uygun dönem, Mayıs ve Eylül ayları arasındadır.