Sürf Tatil Köyü

Datça, Muğla
Sürf Tatil Köyü Genel
Sürf Tatil Köyü Genel
Sürf Tatil Köyü Plaj
Sürf Tatil Köyü Plaj
Sürf Tatil Köyü Deniz
Image More +16 fotoğraf
Sürf Tatil Köyü
Kızlanalti Gebekum Mevkii No:479, Datça 48900 Muğla Datça, Muğla

Türkiye’de ilk sörf konsepti ile hizmet veren tesislerden biri olan ve sunduğu olanaklarla diğer sörf okullarından ayrılan Datça Surf Tatil Köyü; Standart ve delüks odalar, müstakil lüks taş evler ve şık ahşap bungalovlarıyla toplamda 26 tane sigara içilmeyen odaya sahip. Otelin modern tasarımlı konforlu odalarında ise özel aydınlatmalardan, büyük ekran TV’ye, klima ve lüks banyodan konforlu yataklara kadar her türlü özellik düşünülmüş.

Sahile sıfır konumda yer alan ve kendi özel plaj alanı olan tesiste rüzgâr sörfü, uçurtma sörfü, kano ve tüplü dalış gibi pek çok etkinliğe katılabilir, malzeme kiralayabilir veya özel eğitimler alabilirsiniz. Çimler ve palmiye ağaçlarıyla süslü otel bahçesinde uzman eğitmenlerden yoga ve nefes eğitimleri alma şansınız da var.

Restoranında tamamı organik ve sağlıklı ürünlerle yöresel açık büfe kahvaltının yanı sıra deniz ürünlerinden zeytinyağlılarına kadar pek çok yemek çeşidi ile öğle ve akşam yemekleri de misafirlere servis ediliyor. Sahil barında da taze meyve suları, sağlıklı atıştırmalıklar ve soğuk içecekler bulabilirsiniz.

Datça Yarımadası’nın 52 koyunda tekne gezilerine çıkabileceğiniz ve rehberli grup bisiklet turlarına katılarak yarımadayı keşfedebileceğiniz tesisten Datça Plajı ve Datça Limanı 11 km, Datça Feribot İskelesi 12 km, Ovabükü Plajı 23 km, Palamutbükü Plajı 28 km, Knidos Antik Kenti 35 km ve Kızkumu Plajı ise 50 km uzaklıkta.

 

Datça merkezine 6,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x