Weifang Otelleri Ara

En uygun Weifang otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Weifang otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Weifang Hakkında

Weifang, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Shandong eyaletinin orta bölgesinde bulunan bir şehir. Aynı zamanda Weifang, Batıda Zibo, güneyde Rizhao, doğuda Qingdao şehirleriyle komşu olup, kuzeyinde Laizhou körfezi bulunuyor. Weifang, 1984 yılında, ilk uluslararası uçurtma festivaline ev sahipliği yapmış ve açılış törenine on binden fazla uçurtma katılmış bir şehir. Her yıl ilkbahar aylarında geleneksel olarak yapılan uçurtma festivaline ise, kendi uçurtmanızla katılabilirsiniz. Shihu Garden, tarihi kalıntıları ile küçük bir bahçeden oluşan Çin mimarisi. Nehir kenarında bulunan Weifang People's Park, güzel ağaçların ve çiçeklerin bulunduğu fantastik bir park.

Eğlence tutkunları için ise, içerisinde korsan gemisi, 4D sinema, atlıkarınca ve roller coaster bulunan Fuhua Amusement Park’ı öneririz. Alışveriş için Tesco Mall, The Ginza Mall, Zhenhua Commercial Mall adında, çok büyük olmayan, fakat aradığınızı bulabileceğiniz alışveriş merkezleri bulunuyor. Şehirde,Weifang International Financial Hotel, Ramada Plaza Weifang, Zhong Heng International Hotel gibi, güzel oteller bulunuyor.

Ayrıca şehirde Çin restoranları da oldukça fazla. Weifang’da bir tren istasyonu ve bir havalimanı bulunuyor. Aynı zamanda şehirde araçta kiralanabiliyor. Şehirde, yaz aylarında sıcak ve nemli, kış aylarında soğuk ve kurak bir hava görülüyor.