Sun İnn Otel

İskenderun, İskenderun, Hatay
Sun İnn Otel Genel
Sun İnn Otel Yeme / İçme
Sun İnn Otel Yeme / İçme
Sun İnn Otel Yeme / İçme
Sun İnn Otel Yeme / İçme
Image More +10 fotoğraf
Sun İnn Otel
Kurtuluş, Prof. Muammer Aksoy Cad. No:27, 31200 İskenderun/Hatay İskenderun, Hatay

Sun Inn Hotel; sunduğu konfor, misafirperverlik, kaliteli hizmet gibi değerleriyle İskenderun’u ziyaret eden misafirlerine şehir merkezinde cazip bir konaklama seçeneği sunuyor. Toplam 45 odasıyla hizmet veren otelde iki kişilik ve çift kişilik oda seçenekleri bulunuyor. Odalarda misafirler odaya özel banyo, banyo bukleti, havlu, saç kurutma makinesi, ücretsiz Wi-Fi, kasa, makyaj aynası, mini bar, telefon, klima gibi imkanlardan faydalanabiliyorlar. Ayrıca günlük kat hizmetleri ve uyandırma servisi gibi hizmetler de veriliyor.

Oda kahvaltı hizmet veren otelde kahvaltı öğünü misafirlere zengin seçenekli açık büfe olarak sunuluyor. Otelin restoranı akşam yemeklerinde özenle bir araya getirilmiş menüleri ve alkollü içecek servisiyle sevdiklerinizle keyifli anılar yaratabilmeniz için size ev sahipliği yapıyor. Bu alan aynı zamanda 150 kişilik kapasitesi ve sinevizyon sistemiyle yemekli ve yemeksiz davetlere de ev sahipliği yapabiliyor.

İskenderun şehir merkezinde yer alan otel iş merkezlerine, Dünya Gastronomi Kenti ilan edilmiş Hatay’ın zengin mutfağından seçenekler sunan restoranlara ve bölgenin tarihi ve turistik odak noktalarına yakın konumuyla da oldukça cazip. Uçakla seyahat eden misafirler için en yakın transfer noktası ise 45 kilometre uzaklıktaki Hatay Havaalanı.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x