Suginami Otelleri Ara

En uygun Suginami otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Suginami otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Suginami Hakkında

Gerçek Japon yaşamını en iyi temsil eden şehirlerden Suginami, popüler bir kent olan Shinjuku’nun batısında konumlanıyor ve trenle sadece on dakikada ulaşılabilecek kadar yakın bir noktada bulunuyor. Bu yakınlığa rağmen iki şehir arasındaki atmosfer oldukça farklı olup, Suginami’de Japon geleneksel yaşamının harika bir görünümüyle karşılaşıyorsunuz.

1603 yılında bir toprak baronu tarafından kurulan ve adı ‘Sedir Ağacı Caddesi’ anlamına gelen Suginami dört mahalleden oluşuyor. Koenji, Ogikubo, Nishi-Ogikubo ve Asagaya mahalleleri yerel Japon kültürünü yansıtan restoran ve mağazalarıyla mutlaka gezilmesi yerlerden. Tokyo Koenji Awa-Odori ve Asagaya Tanabata Festivali kentin en renkli festivallerinden olup; animasyon figürleri, ikinci el kıyafetler, antikalar açısından da keyifli bir alışveriş imkanı sunan turistik bir yol özelliği taşıyor. Düşük yaşam maliyetli ve renkli havasıyla genç bir öğrenci kenti olan Suginami kültür ve en büyük kısmını konserlerin oluşturduğu bir sanat şehri olarak da öne çıkıyor.  Geleneksel havasının yanında modern bir doku da bulabileceğiniz şehrin birbirine çok yakın mahallelerini dolaşmanın en kolay yolu ise JR. Shinjuku istasyonundan trene binmek. Rota üzerindeki Otoguro Park ülkenin tanınmış Batı Müziği eleştirmeni Otoguro Motoo’nun eski evi üzerine inşa edilmiş bir Japon Bahçesi. Bu parkta klasik müzik dinleyerek muhteşem peyzaj arasında yürüyebiliyorsunuz.

Japonya’nın her yerinde olduğu gibi Suginami’de de eski tapınak ve mabetlerle karşılaşıyorsunuz. Her biri ayrı bir misyonu temsil eden tapınaklardan en eskisi 1053 yılında çocuklara dua etmek için yapılan ve ‘Tokyo’nun göbeği’ olarak da anılan Omiyahachimangu tapınağı. Çevresi kiraz ağaçlarıyla çevrili ve bir gölete sahip Myoshoji Nehri kıyısındaki tapınak ise, yanındaki büyük peyzaj alanı ve 800 yıllık tarihiyle kentin gezmeye değer yerlerinden. Ama şehrin en çok tanınan noktası kuşkusuz muadili bulunmayan bir müze olan Suginami Animasyon Müzesi. 2005 yılının mart ayında açılan müze ‘anime town’ olarak biliniyor ve birçok animasyon yapımevine ev sahipliği yapıyor. Japon animasyonunun kronolojik tarihi, atölye odaları, kütüphaneler ve DVD gösterimleri müzenin sunduğu etkinlikler arasında.

Suginami’ye havayoluyla yapacağınız ulaşımlarda inebileceğiniz en yakın havaalanı Tokyo’da bulunan Narita Havaalanı. Kente 68 kilometre mesafede bulunan havaalanından tren, taksi, otobüs kullanarak veya araç kiralayarak şehre transfer yapabiliyorsunuz.