Bali Otelleri Ara

En uygun Bali otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bali otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bali Balayı Otelleri

Bali Hakkında

Tatil denildiğinde akla gelen ilk lokasyonlardan birisi olan Endonezya’nın Bali Adası,  yılın tüm zamanlarında bin 600’den fazla tesisi ile misafirlerini ağırlıyor. Bali’de genel olarak yerel işletmelerin varlığından söz edilebilir. Bu otellerde konukların rahatı için her detay düşünülmüş. Lüks otellerde yer alan odalarda her türlü detay bulunuyor. Otel genelinde ise, spa, masaj, buhar odası gibi noktalarda misafirlerin rahatlaması sağlanırken, ofis, toplantı odası, iş merkezinde rahat çalışma ortamı sağlanabiliyor. Bali’nin su altı yaşamı turistlerin ilgisini fazlasıyla çekiyor. Oteller bu noktada dalış hizmeti verebiliyor. Bunun yanı sıra yelken, sörf, jetski konusunda da konuklarına yardımcı oluyor. Kuta, Legian, Seminyak gibi yerleşim birimlerinde düşük bütçe ile seyahat eden konuklar için konaklama tesisleri bulunuyor.

Bali’de Uluwatu Tapınağı,  Maymun Ormanı, Saraswati Tapınağı, Ubud Sarayı, Batuan Tapınağı, Tanah Lot Tapınağı, Banyumala Şelalesi, Git Git Şelalesi gezilecek lokasyonlar arasında yer alıyor. Ülkemizden Bali’ye direkt olarak uçuş bulunmuyor. Dolayısıyla Bali’ye hava yoluyla bir aktarma yaparak ulaşabilirsiniz. Yolculuğunuzun sonunda Bali’deki Ngurah Rai Havalimanı’na iniş yapabilirsiniz.

Bali Seyahat Yazıları

Bali Sıkça Sorulan Sorular

Bali’de bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Bali’deki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde The Sanctoo Villa at Bali Zoo, Royal Tulip Springhill Resort - Jimbaran ve Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve bulunuyor.

Bali’de bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Bali’deki popüler ucuz oteller içerisinde Bembengan Ubud Cottage, Abian Srama Hotel and Spa ve OYO 1384 Pulau Bali Hotel bulunuyor.