Su Merdum Butik Otel

Beylerbeyi, Üsküdar, İstanbul
Su Merdum Butik Otel Genel
Su Merdum Butik Otel Genel
Su Merdum Butik Otel Genel
Su Merdum Butik Otel Genel
Su Merdum Butik Otel Havuz
Image More +17 fotoğraf
Su Merdum Butik Otel
Beylerbeyi, Yalıboyu Cd. No: 34, 34676 Üsküdar/İstanbul Üsküdar, İstanbul

İstanbul Boğazı’na sıfır konumdaki tarihi Sakine Hanım Köşkü'nün aslına uygun olarak restore edilmesiyle hizmete başlayan Su Merdum Butik Otel, Osmanlı ihtişamını ve modern özelliklerle birleştiren kaliteli bir butik otel.

Her biri ismini Osmanlı İmparatorluğu sultanlarından alan 13 tane sigara içilmeyen oda sunan otelde, çarpıcı İstanbul manzaraları eşliğinde unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Neo Osmanlı motifleri ile özenle dekore edilmiş odalarında boğaz manzaralı mobilyalı geniş balkon ve verandalar, klasik mobilyalar, ahşap karyolalar, ışık-ses geçirmeyen perdeler, el işi tavan süslemeleri, antika avizeler gibi özelliklerin yanı sıra büyük ekran LED TV, minibar, elektronik kasa, ücretsiz kablosuz internet, jakuzili lüks banyo ve klima gibi modern özellikleri de bulabilirsiniz.

Yaz aylarında özel tasarımlı açık yüzme havuzunun tadını çıkarabileceğiniz tesisin tropik bitki ve ağaçlarla süslenmiş Su Merdum A’la Carte restoranında organik ve taze ürünlerle hazırlanan lezzetli kahvaltılarla güne başlayabilirsiniz. Akşam yemeklerinde ise gurme şeflerin hazırladığı geleneksel Osmanlı ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler, aperatifler, taze deniz ürünleri ve uluslararası şarap menüleri misafirlere servis ediliyor.

Şık dekorasyon ve ışıklandırmalara sahip spa ve sağlık merkezinde ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, geleneksel Türk hamamı, sauna, jakuzi, cilt-vücut bakımı gibi olanaklardan faydalanabilir; uzman masör ve masözlerden masaj hizmeti alarak yorgunluk atabilirsiniz.

Balayı çiftleri için özel oda süslemelerinden meyve ve şampanya ikramlarını kadar pek çok sürprizi de olan tesiste lüks yat ve teknelerle yapılan boğaz turlarına çıkabilir, kültür ve sanat etkinlikleri için bilet alabilir veya şehir turu ile İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini keşfedebilirsiniz.

Beylerbeyi merkezine 0,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury King With Sea View Oda
Superior
Superior Twin İade Edilmez Oda
Superior
Superior Twin Oda
Premium
Premium With Garden View Iade Edilmez Oda
Premium
Premium With Sea View Iade Edilmez Oda
Premium
Premium With Garden View Oda
Premium
Premium With Sea View Oda
Luxury
Luxury With Sea View Iade Edilmez Oda
Luxury
Luxury With Sea View Oda
Luxury
Luxury Queen With Sea View Iade Edilmez Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x