St. Saviour (Guernsey) Otelleri Ara

En uygun St. Saviour (Guernsey) otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz St. Saviour (Guernsey) otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

St. Saviour (Guernsey) Hakkında

Resmi adı ile Baliwick of Guernsey olarak da bilinen Guernsey, Birleşik Krallık’a bağlı bir ada. Manş Adaları’ndan biri olan Guernsey, Fransa’nın Normandiya kıyıları açıklarında yer alıyor.

Son yapılan sayımlara göre 65 binden fazla nüfusa sahip adada Fransızca ve İngilizce yaygın olarak konuşulan diller. Yemyeşil bir doğanın içinde inşa edilen sevimli evleri ve sessiz, sakin yaşantısı ile ada özellikle büyük şehirlerden gelen ve huzurlu bir ortamda tatil yapmak isteyen ziyaretçilerin gözdesi.

Tarihi çok eskilere dayanan Guernsey’in en ünlü sakinlerinden biri de Victor Hugo. Adada 15 yılını geçiren dünyaca ünlü yazarın evi bugün de Guernsey’de en fazla ziyaret edilen yerlerin başında geliyor.

Guernsey, ziyaretçilerine benzersiz doğal güzelliklerin yanında sörf ve dalış gibi heyecan verici aktivite seçenekleri de sunuyor. Özellikle yaz aylarında başta Fransa ve İngiltere olmak üzere Avrupa’nın neredeyse her bölgesinden ziyaretçi çeken adada kaya tırmanışı ve gece yürüyüşü gibi aktiviteler de oldukça popüler. Avrupa mutfağından farklı lezzetleri deneyebileceğiniz Guernsey ziyaretiniz süresince kıyılarda tutulan birbirinden lezzetli balıkları ve deniz ürünlerini deneme şansınız var.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise pub ve barlarda içkinizi yudumlayabilir, müzik dinleyerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Guernsey’e ulaşım içinse hem İngiltere’den hem de Fransa’dan farklı seçenekleriniz var. Yaz sezonunda daha sık gerçekleşen uçak seferlerine ek olarak dilerseniz bu iki ülkeden sürekli hareket eden tekneleri de adaya ulaşım için kullanabilirsiniz.

Guernsey ziyaretiniz yılın hangi dönemine denk gelirse gelsin bambaşka güzelliklerle karşılaşabilir ve harika vakit geçirebilirsiniz. Özellikle yaz ayları Guernsey’in en güzel ve hareketli dönemi olarak biliniyor.

St. Saviour (Guernsey) Galeri