St. Nicholas Pension

Kaş, Antalya
St. Nicholas Pension Genel
St. Nicholas Pension Genel
St. Nicholas Pension Genel
St. Nicholas Pension Genel
St. Nicholas Pension Genel
Image More +15 fotoğraf
St. Nicholas Pension
Gelemiş Köyü Kaş Antalya Kaş, Antalya

Her yıl yabancı ve yerli çok sayıda turisti bir araya getiren Patara’da konumlanan St. Nicholas Pension, samimi ortamı ve çevresini saran tabiat güzellikleriyle tatilcilerin gözdesi. Tesiste konaklamanız süresince sabahları doğanın içinde nefis bir kahvaltıyla güne hazırlanabilirsiniz. 

Uzun yıllardır hizmet veren otel, ilgili personeli ile konuklara her alanda yardıma hazır. Dilerseniz çevre gezileri ve havalimanından transfer gibi konularda tesis çalışanlarından destek alabilirsiniz.

Patara’nın meşhur kum tepelerinde güneşin batışını izlemek, Saklıkent Kanyonu boyunca macera dolu yürüyüş, kano turu ve atla gezinti, otelde kalanları bekleyen eğlenceli aktiviteler arasında. Ayrıca bisiklete binerek tesisin çevresini saran muhteşem bahçeleri yakından görme fırsatı bulabilirsiniz. 

Otelin restoranında tüm yıl boyunca bölgede yetişen doğal  malzemelerle hazırlanan nefis lezzetler servis ediliyor. Üstelik kış döneminde tesisin şömineli salonunda mola vererek keyifli bir ortamda dinlenebilirsiniz. 

Otelin 24 saat sıcak su ve klima bulunan odalarında hem tek başına gezenler hem de aileler için pek çok olanak sunuluyor. Tesisin odalarında yer alan balkon sayesinde konaklamanız boyunca beldenin oksijen dolu havasını rahatlıkla soluyabilirsiniz.

Kaş merkezine 29,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x