Sputnik Hotel Batumi

Black Sea Coast, Batum
Sputnik Hotel Batumi Genel
Sputnik Hotel Batumi Genel
Sputnik Hotel Batumi Genel
Sputnik Hotel Batumi Genel
Sputnik Hotel Batumi Genel
Image More +44 fotoğraf
Sputnik Hotel Batumi
Shervashidze Ascent, 28 Black Sea Coast, Batum

Panoramik Batum Limanı ve şehir manzaraları sunan Batum Tepesi’nde, tropik bitkiler ve ağaçlarla çevrili güzel bir konumda hizmet veren Sputnik Hotel Batumi, 152 tane sigara içilmeyen odasıyla tatiller ve iş gezisi için ideal bir tesis.

Standart, Deluxe ve Corner Suit oda seçenekli otelin odalarında büyük ekran TV, halı zemin, spa küveti, lüks banyo, minibar, ayrı oturma alanları, klima, yerden ısıtma ve 24 saat oda servisi gibi pek çok özellik bulabilirsiniz.

Teras katındaki Panorama Restoran’da çarpıcı Karadeniz manzaraları eşliğinde konuklarına organik ürünlerle kahvaltı, lezzetli Gürcü mutfağından öğle yemekleri, zengin menülerle 5 çayı ve akşam yemekleri servis eden otelde Niko Pirosmani dönemine ait sanat eserleri ile süslenmiş Pirosmani Restoran’da da Gürcü şarapları ve lezzetli aperatifler tadabilir; antikalar ve sanat eserleriyle donatılmış Antika Restoran’da ise A’la Carte olarak dünya mutfaklarından yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Açık yüzme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzlarına sahip otelden mavi bayraklı plajlar da sadece 40 dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Batum Havalimanı transfer servisi alarak kısa sürede ulaşabileceğiniz otelde ücretsiz otoparkı kullanabilir, otele çok yakın olan limandan kalkan teknelerle Batum koylarını keşfe çıkabilirsiniz.

Sputnik Hotel Batumi’den Avrupa Meydanı ve 6 Mayıs Parkı 40 dakika, Ali ve Nino Heykeli 45 dakika, Batum Botanik Bahçesi 50 dakika ve şehri kuş bakışı izleyebileceğiniz Argo Teleferik Üst İstasyonu ise 55 dakika yürüyüş mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
İkiz
Standart İkiz
İkiz
1 Kişi Kapasiteli İkiz
Çift
Standart Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Suit
Standart Suit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Double Room, Spa Bath
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x