Marmaris Söğüt Otelleri Ara

En uygun Marmaris Söğüt otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Marmaris Söğüt otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Marmaris Söğüt Hakkında

Muğla’nın iki güzel ilçesi olan Datça ve Marmaris’e çok yakın bir konumda yer alan Söğüt, Marmaris’in diğer beldelerine göre daha uygun fiyata konaklayabileceğiniz bir yer. Aynı zamanda Hisarönü, Orhaniye, Kızkumu, Selimiye Köyü ve Bozburun’a yakın olması nedeniyle de tercih edilen Söğüt, Bozburun Yarımadası’nın en uç noktasında yer alıyor. Birbirinden güzel restoranlar, seyir terasları, antik kalıntılar, çarşı pazarlar ve tarihi binaların olduğu ilçede yapılabilecek en keyifli aktiviteler, gün batımında tekne turu, köyün 1 km güneybatısındaki Thyssanos Antik Kenti’nde zamanda yolculuğa çıkmak, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Şadiye’nin Gözleme Yeri’nde otlu peynirli gözleme yemek,  Söğüt’ten 8 km uzaklıktaki Taşlıca Köyü’ne gitmek ve tarihi binaları fotoğraflamak.

Söğüt ve Marmaris’teki restoranların neredeyse tümünde Ege lezzetlerini tatmak mümkün. Yöresel lezzetler tadabileceğiniz restoranların büyük bir bölümü sahil kenarında yer alıyor. Söğüt’ün en popüler restoranlarından birkaçı, Manzara, Ahtapotçu Mehmet Usta, Deniz Kızı ve Octopus Restoran. Söğüt ve Marmaris’in diğer tatil beldelerinde gerçekleşen kültürel etkinlik ve festivallerden bazıları ise şöyle: Yeşilüzümlü Kuzugöbeği Mantar Festivali (Fethiye-Nisan), Uluslararası Caretta Caretta Çevre Kültür ve Turizm Festivali (Datça-temmuz), Marmaris Deniz ve İlkbahar Festivali (mayıs), Uluslararası Yat Festivali (mayıs) ve Marmaris Sinema Festivali (temmuz).

Söğüt Mahallesi, hem Dalaman Havalimanı hem de Milas-Bodrum Havalimanı’na yaklaşık olarak aynı mesafede yer alıyor. Söğüt'ün 5 km ilerisinde bulunan Taşlıca ve Serçe Limanı da bölgenin en çok ziyaretçi çeken yerlerinden. Marmaris ve koylarını dolaşan mavi tur tekneleri genellikle Serçe Limanı'ndan kalkıyor. Konaklama olaraksa birden çok alternatif sunan Söğüt'te sahil kenarında bir butik otelde konaklayabilir ya da merkeze daha yakın olmak isterseniz pansiyonları tercih edebilirsiniz.

Marmaris Söğüt Galeri

Marmaris Söğüt Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.