Sivas Keykavus Hotel

Sivas Merkez, Sivas
Sivas Keykavus Hotel Genel
Sivas Keykavus Hotel Yeme / İçme
Sivas Keykavus Hotel Lobi
Sivas Keykavus Hotel Oda
Sivas Keykavus Hotel Oda
Image More +8 fotoğraf
Sivas Keykavus Hotel
Kardeşler Mah. Bağdat Cd. No:3 58040 Sivas Merkez/Sivas Sivas Merkez, Sivas

Aile sıcaklığını profesyonel hizmet anlayışıyla buluşturan Sivas Keykavus Hotel, şehre tatil, keşif veya iş nedeniyle seyahat edenlere konforlu ve şık bir konaklama ortamı sağlıyor. Bölge mimarisinden detayları barındıran görkemli yapısıyla yerli ve yabancı ziyaretçileri etkisi altına alan tesis, merkezi konumuyla da fark yaratıyor.

Kentin turistik ve tarihi duraklarını kolaylıkla keşfetme olanağı sağlayan otelden pek çok noktaya dakikalar içinde ulaşabilirsiniz. Aracınızla geldiğinizde ise tesis bünyesinde bulunan kapalı ve açık otoparkı kullanabilirsiniz. 

Otelin kafe ve restoranında sabah saatlerinden itibaren karşı konulmaz lezzetler sunuluyor. Tesiste günün ilk ışıklarıyla birlikte çıkan taze simitler ve dumanı üzerinde tüten ekmekler misafirler tarafından büyük beğeni kazanıyor. Otelin renkli dekorasyonuyla adından söz ettiren restoranında aileniz veya arkadaşlarınızla beraber keyifli anlar yaşayabilirsiniz. 

Tesisin gelişmiş özelliklere sahip SPA bölümünde sauna, tuz odası, Türk hamamı ve jakuzi mevcut. Ayrıca otelin spor salonundan yararlanabilir, seyahatiniz süresince zorlanmadan formunuzu koruma imkanı bulabilirsiniz. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Tek Yataklı Oda
Standart
Standart Oda
Vip
Vip Oda
2+1
2+1 Vip Suite Oda Suit
King
King Suit
French
French Oda
3
3 Kişilik (İptal Edilemez) Oda
3
3 Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Bu otel girişte evlilik cüzdanı talep etmektedir. Eksik olması durumunda otel rezervasyonu tek taraflı iptal edebilmektedir. 

Yakınındaki Oteller

x