SIR Albert Hotel

Amsterdam, North Holland Province
SIR Albert Hotel Genel
SIR Albert Hotel Genel
SIR Albert Hotel Genel
SIR Albert Hotel Genel
SIR Albert Hotel Genel
Image More +79 fotoğraf
SIR Albert Hotel
Albert Cuypstraat, 2-6 Amsterdam, North Holland Province

Amsterdam'ın De Pijp bölgesinde, Müze Meydanı'na ve Albert Cuyp Pazarı’na kısa bir yürüyüş mesafesinde şehri gezmek için harika bir konumda yer alan SIR Albert Hotel, 90 tane sigara içilmeyen Amsterdam manzaralı lüks odası, kaliteli restoranı ve profesyonel personeliyle hizmet veren 4 yıldızlı bir otel.

Sir Boutique, Sir Deluxe, Sir Suit ve 2 yatak odalı Sir Rezidence oda seçeneklerine sahip otelin tavandan tabana pencereler ile çevrili suit odalarda ise siyah ahşap zemin, 300 ilmikle hazırlanmış Mısır nevresim koleksiyonları, yağmur duşlu ve küvetli lüks banyo, bluetooth hoparlör, uluslararası kanallı LED TV, espresso makinesi, minibar, donanımlı çalışma masası, ücretsiz yüksek hızlı internet, şık oturma alanları ve 24 saat oda servisi gibi her türlü özellik konuklara sunuluyor.

Amsterdam'ın en kaliteli yemek mekanlarından biri olan Izakaya Asian Kitchen & Bar’da misafirlerine gurme şeflerin hazırladığı Asya ve Güney Amerika mutfaklarından zengin yemek seçenekleri, zengin alkollü alkolsüz içecekler ve şarap çeşitleri servis eden tesiste bol çeşitli ürünlerle lezzetli kahvaltılar da tadabilirsiniz.

Otel içinde modern sanat eserleri ile süslenmiş, halka açık çalışma alanları sağlayan The Study ve tiyatro, workshop, toplantı ve dinlenme alanı olarak kullanılan The Studio ise her türlü toplantı ve etkinliğinizi yapabileceğiniz mekanlar.

Kişisel eğitmenlerin çalıştığı The GYM’de günlük egzersizliğinizi yapabileceğiniz otelde araba-bisiklet kiralayabilir ve otoparktan faydalanabilirsiniz.

SIR Albert Hotel’den Rijksmuseum ve Van Gogh Müzesi 10 dakika, Vondelpark ve Leidse Meydanı 15 dakika, Melkweg ve Çiçek Pazarı 20 dakika, Rembrandt Meydanı 22 dakika, Amsterdam Müzesi 25 dakika ve Madame Tussauds Müzesi ise sadece 30 dakika yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
İkiz
Delüks İkiz
Suit
Standart Suit
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Sir Deluxe)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Sir Deluxe)
Oda
Oda (Sir Residence)
Süit
Süit (Sir Suite)
Oda
Oda (Sir Boutique)
Room
Delüks Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x