Sinop Kalesi Yakınındaki Oteller

En uygun Sinop Kalesi yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sinop Kalesi yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sinop Kalesi Hakkında

Sinop’un simge noktalarından olan Sinop Kalesi, oldukça uzun bir geçmişe sahip bir yer. Her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilen kale, etrafındaki konaklama tesisleri ile de dikkat çekiyor. Sinop Kalesi’nin civarında yer alan konaklama tesisleri genel olarak otel konseptinde hizmet veriyor. Bunun yanı sıra bölgede pansiyon şeklinde çalışan tesis de yer alıyor. Otellerin büyük çoğunluğunda kapalı restoran hizmeti yer alıyor. Bu restoranlarda Karadeniz mutfağının en güzel örneklerini tadabilirsiniz. Bu hizmetlerin yanı sıra oteller Sinop Havalimanı’nı kullanan misafirlerine servis hizmeti de sunuyor.

İl merkezinde konumlanan Sinop Kalesi, milattan önce 7’nci yüzyılda inşa edildi ve Roma, Bizans, Anadolu Selçukluları ve Osmanlı İmparatorluğu çatısı altında günümüze kadar geldi. Kaleyi gezdikten sonra şehir merkezinde ve çevresinde yer alan Sinop Tarihi Cezaevi, Sinop Arkeoloji Müzesi, İnceburun Deniz Feneri, Tarihi Balatlar Kilisesi, Erfelek Tatlıca Şelaleri’ni de görebilirsiniz. Sinop Kalesi ulaşım araçlarının bol olduğu yerde yer alıyor. Kaleye gidebilmek için minibüs, taksi veya özel araç kullanılabilir.

Sinop Kalesi Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Mayıs 917,40 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.