Sinop Antik Hotel

Karadeniz Sahili, Sinop
Sinop Antik Hotel Genel
Sinop Antik Hotel Genel
Sinop Antik Hotel Genel
Sinop Antik Hotel Genel
Sinop Antik Hotel Genel
Image More +21 fotoğraf
Sinop Antik Hotel
Gelincik mah Ordu cad No 33 Karadeniz Sahili, Sinop

Karadeniz'in tadını çıkarabileceğiniz plaja sıfır konumda, 41 tane sigara içmeyen ve deniz manzaralı odası ile hizmet veren 3 yıldızlı Sinop Antik Hotel, keyifli bir Karadeniz tatili sunuyor. 30 m2 VIP Suit, 32 m2 aileler için ideal Dublex Suit ve Standart oda seçenekli otelin odalarında ise masif kiraz ağacı mobilyalar, rahat oturma grupları, deniz manzaralı balkon, lüks banyo, uydu LCD TV, ücretsiz kablosuz internet, yöresel el örgüsü perdeler ve klima gibi pek çok özellik var.

Açık yüzme havuzu, özel tasarımlı ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, 5 kişilik jakuzi havuzu, dinlenme havuzu ve 6 yaş altı çocuk havuzuna da sahip otelin kum sahilli özel plajında ise misafirlere hasır güneş şemsiyeleri, şezlonglar, havlular ve giyinme kabinleri sağlanıyor. Havuz ve plaj barlarında da gün içinde lezzetli aperatifler, sıcak ve soğuk içecekler bulabilirsiniz.

Doğal taşlar ve malzemelerle özel bir şekilde dekore edilmiş Antik Restoran’da balık çeşitleri ve deniz ürünlerini, Karadeniz’e özgü mezeler eşliğinde tadabileceğiniz otelde Karadeniz mutfağının sevilen sebze yemekleri, ızgaralar, kebap ve salata çeşitleri de alkollü-alkolsüz içecekler ile servis ediliyor. Tatilinizde güne taze ve organik ürünlerle hazırlanan bol çeşitli açık büfe kahvaltılarla da başlayabilirsiniz.

Özel bir müze bölümü olan otelde sütun, lahit, mozaik ve yazılı taş eserlerle toplamda 700 arkeolojik eser sergileniyor. Tekne turları ve kano gezilerine çıkabileceğiniz tesiste doğa yürüyüşleri ve bisiklet gezileri ile de Sinop’un güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

Ücretsiz otoparkını kullanabileceğiniz ve Sinop Havalimanı gidiş dönüş transferi alabileceğiniz Sinop Antik Hotel’den Sinop Kalesi 30 dakika, Etnografya Müzesi 35 dakika, Sinop Arkeoloji Müzesi 40 dakika, Barış Manço Parkı 45 dakika ve Sinop Hayaller Tiyatrosu 50 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Sinop merkezine 14,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x