Şile Plajı Yakınındaki Oteller

En uygun Şile Plajı yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Şile Plajı yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Şile Plajı Hakkında

İstanbul başta olmak üzere çevre şehirlerden gelen kişileri her yaz ağırlayan Şile plajı, büyük bir kentten kaçıp kafa dinlemek isteyenlerin uğrak noktası. Ayrıca burası kışın da sakinliği arayan kişiler tarafından ve genellikle de hafta sonu tatilleri için tercih ediliyor. Bölgeye geldiğinizde hem denize sıfır konumda bulunan hem de daha iç kesimlerde yer alan otellerde konaklamanız mümkün. Burada tam pansiyon, yarım pansiyon ve sadece oda konseptine sahip oteller gibi pek çok seçenek var. Tek başınıza, ailenizle veya geniş arkadaş topluluğuyla gelip; beş yıldızlı otellerden butik otellere, apartlardan kiralık evlere kadar pek çok konaklama alternatifinden birini seçebilirsiniz. Ormana ya da deniz bakan odaları bulunan otellerde manzarayı izleyebileceğiniz gibi yürüyüşe çıkabilir, bisiklet sürebilir ya da doğayı fotoğraflayabilirsiniz.

Her şey dahil bir otelde kalmayı tercih ediyorsanız üç öğün tesis bünyesinde usta aşçılar tarafından hazırlanan birbirinden leziz yiyecekleri tatma şansına sahip olabilirsiniz. Yarım pansiyon ya da sadece oda konseptinde bir yerde konaklıyorsanız,  Şile plajına yakın restoran ve kafeleri de deneyimleyebilirsiniz. Burada bulunan otellerdeki müzikli eğlencelere katılabilir, spa ve spor merkezine gidebilir, masaj ve cilt bakımı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yine tüm bu hizmetleri, civarda bulunan işletmelerden de alabilirsiniz. Ayrıca termal otellerde konaklıyorsanız kendinizi şifalı sulara bırakıp çeşitli ağrılarınızdan ve rahatsızlıklarınızdan da kurtulabilirsiniz.

Şİle'de bulunan otelellerle benzer özelliklere sahip tesisler Ağva'da da yer alıyor. Şile'ye yakın mesafede yer alan Ağva'daki otelleri de konaklama alternatifi olarak görebilirsiniz. Farklı bütçelere ve konseptlere sahip Ağva otelleri de uzman aşçılara ev sahipliği yaptığı gibi spa, masaj, cilt bakımı, spor salonu ve eğlence gibi hizmetler de sunuyor.

Şile Plajı Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.