Guangzhou Otelleri Ara

En uygun Guangzhou otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Guangzhou otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Guangzhou Hakkında

Çin'in güneyinde bulunan Guangzhou, aynı zamanda bağlı olduğu Guangdong eyalaetinin başkentidir. Hong Kong'un da içinde bulunduğu kantonlar içinde yer alır. Gelişmiş bir ticaret merkezi olan kent çevre ülkelere ihracat ve ithalat yaparak son yıllarda ekonomisiyle dünyanın en hızlı büyüyen şehirleri arasına girmiştir. Şehrin gelişimini hızlandıran en önemli faaliyetlerden biride fuar turizmindir. Başta Çin'in dünyaya ihraç edilen tekstil ağırlıklı ürünlerinin sergilendiği Çin İhraç Malları Fuarı olmak üzere yıl boyunca birçok ulusal ve uluslararası fuar bu kentte düzenlenir. Böylece hem ülke içinden hem de dışından birçok turist fuarlara katılmak için şehre akın eder. Fuar döneminde şehri ziyaret etmeyi planlıyorsanız, uçak ve otel rezervasyonlarınızı haftalar öncesinden yaptırmanız gerektiğini de hatırlatalım. Aksi durumda hem ulaşım hem de konaklama için yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalaiblirsiniz. Dünyanın en önemli ticaret merkezlerinden Hong Kong'a yakınlığı da şehrin cazibesini arttıran özelliklerinden biridir. Zamanınız varsa, dünyanın en renkli ve ilginç kentlerinden Hong Kong'u da ziyaret edebilirsiniz.

Yemek konusunda geniş seçenekler sunan şehirde Çin mutfağının en lezzetli alternatiflerini tadabilirsiniz. Çin yemekleri ile aranız fazla iyi değilse, dünyanın hemen her yerinde görebileceğiniz fast food restoranlarının sunduğu daa tanıdık lezzetlere de yönelebilirsiniz. Hızlı ve lezzetli bir yemek önerisi isterseniz, kentin birçok bölgesinde bulunan kafelerde sebzeli veya tavuklu noodle iyi bir seçim olacaktır. Gece hayatı da oldukça renkli olan şehirde özellikle oteller içinde bulunan gece kulüplerini değerlendirmelisiniz. Gipsy ve Babyface gibi mekanlar şehirde hem yerli halkın hem de yabancı turistlerin sıklıkla tercih ettikleri eğlenceli alternatifler. Hediyelik eşya almak isterseniz, şehir merkezinde bulunan dükkanlardan çanta, saat, elektronik eşya gibi aradığınız birçok alternatifi uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Ulaşım konusunda da rahat olan şehirde bir yerden bir yere ulaşmanın en kolay yolu taksi. Burada dikkat etmeniz gereken şeyse, şoförlerin birçoğu İngilizce bilmiyor. Gideceğiniz yerin Çince yazılışını öğrenerek yolculuktan önce yanınızda bulundurmanız işinizi fazlasıyla kolaylaştıracaktır. Metro da şehirde tercih edilebilecek hızlı bir alternatif. Merkezi bölgelerde hemen her yere metro ile ulaşabilirsiniz.

Guangzhou Galeri