Seyir Butik

İznik, Bursa
Seyir Butik Genel
Seyir Butik Genel
Seyir Butik Genel
Seyir Butik Genel
Seyir Butik Genel
Image More +16 fotoğraf
Seyir Butik
Mustafa Kemal Paşa, Kılıçaslan Cd. No:5, 16860 İznik, Bursa

Muhteşem manzarasıyla göz dolduran İznik Gölü’ne yürüyerek birkaç dakika uzaklıkta yer alan Seyir Butik Otel, özellikle dinlenme odaklı kaçamaklar için oldukça ideal. 9 odasıyla tüm yıl boyunca tabiatın kalbinde huzur bulmak isteyenleri ağırlayan tesisi dilerseniz romantik tatillerde de tercih edebilirsiniz. 

Geçmiş yüzyıllardan bölgeye miras kalan tarihi surların yanı başında konumlanan otelin misafirleri çini atölyesi ve tekne gezisi başta olmak üzere birbirinden cazip aktivitelerle harika vakit geçirebilirler. Ayrıca gölün çevresinde yürüyüş yapabilir veya bisikletle çevreyi keşfe çıkabilirsiniz. 

Eski bir İznik konağının restore edilmesiyle hizmete açılan tesisin bazı odalarından olağanüstü manzara seyredilebiliyor. LED televizyon, uydu yayını, telefon ve saç kurutma makinesi ise otelin konaklama birimlerinde faydalanabileceğiniz özellikler arasında. Tesisin balkonlu bölümlerine rezervasyon yaptırarak bahar aylarında temiz havayı ciğerlerinize çekebilirsiniz. 

Otelin restoranında her sabah ev yapımı tadında börekler ve nefis kahvaltılıklar servis ediliyor. Üstelik tesiste öğle ve akşam saatlerinde de yörenin meşhur lezzetleriyle adeta gurme seyahati deneyimi yaşayabileceğinizi anımsatalım.

İznik merkezine 5,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Balkonlu
Balkonlu Göl Manzaralı Oda
Bahçe
Bahçe Girişli Ekonomik Oda
Göl
Göl Manzaralı Deluxe Oda
Geniş
Geniş Balkonlu Aile Odası
Göl
Standart Standart
Balkonlu
Balkonlu İki Odalı Süit Oda
İki
İki Tek Yataklı Oda
Çift
Çift Kişilik Standart Oda
Zemin
Zemin Kat Ekonomik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Evcil hayvanlar bahçeden girişli oda tipinde kabul edilmektedir.

Yakınındaki Oteller

x