Setagaya Otelleri Ara

En uygun Setagaya otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Setagaya otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Setagaya Hakkında

Setagaya, Japonya’nın başkenti Tokyo’ya bağlı 23 özel semtten biri. Semt Tokyo’nun batısında yer alıyor ve Tama Nehri’nin kıyısında bulunuyor. Ilık bir iklime sahip olan Setagaya’da yaz aylarında sıcaklık ortalama 26-27 derece, kış aylarında da ortalama 7-8 derece ölçülür. Tüm yıl yağış alan semtte en çok haziran ile ekim ayları arasında yağmur yağar.

Doğa tutkunları oldukça geniş bir alana yayılmış olan, kimi bölümleri doğal bir orman havasında iken kimi bölümleri müthiş bir peyzaj çalışmasıyla düzenlenmiş park şeklinde olan ve piknik de yapabileceğiniz Setagaya Parkı’nı mutlaka görmeli. İçerisinde Modern Sanat Müzesi’ni de barındıran Kinuta Parkı ve akarsuların eşlik ettiği tamamen doğal bir alan olan Todoroki bölgesi doğaseverlerin öncelikli alternatiflerinden.

Alışveriş meraklıları Setagaya’nın Sangenjaya bölgesine gidebilir. 400 yıldan uzun bir geçmişe sahip olan Boro-Ichi sokak pazarlarında Japon kültürüne ait bir kısmı el işçiliği örneği olan çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz. Shimokitazawa bölgesi de alışveriş için güzel alternatifler barındırır. Öte yandan bu bölge gece hayatının da kalbinin attığı yer olarak bilinir. Hem gece hem de gündüz oldukça canlı bir yer olan Shimokitazawa’da hem yerel Japon mutfağından hem de dünya mutfağından farklı lezzetleri deneyebileceğiniz restoran ve kafeler bulunur.

Setagaya’nın en yüksek binası olan Carrot Tower’a gidebilir, 26. kattaki terastan semti izleyebilirsiniz. Gotokuji Tapınağı Setagaya’da gezebileceğiniz çok sayıda tapınaktan biri. Burayı özel yapan yanı ise şans getirdiğine inanılan kedi bibloları. Setagaya’da otuzun üzerinde müze bulunur ve çok farklı temalara dayanır. Komozawa Olimpic Park da ilginç mimarisi ile görülmeye değer yerlerden.