Ramada Plaza by Wyndham Samsun

İlkadım, Samsun
Ramada Plaza by Wyndham Samsun Lobi
Ramada Plaza by Wyndham Samsun Lobi
Ramada Plaza by Wyndham Samsun Oda
Ramada Plaza by Wyndham Samsun Oda
Ramada Plaza by Wyndham Samsun Oda
Image More +2 fotoğraf
Ramada Plaza by Wyndham Samsun
Liman, Rıhtım Blv. No: 3, 55100 İlkadım/Samsun İlkadım, Samsun

Samsun’un İlkadım bölgesinde, eşsiz Karadeniz manzaralı lüks odalarıyla yaz ve balayı tatillerinin yanı sıra iş seyahatleri için de tercih edebileceğiniz 5 yıldızlı Serra Otel, 120 tane sigara içilmeyen otel odası ve deneyimli personeliyle konuklarını ağırlıyor.

30 m2 standart ve 75 m2 suit oda seçenekleri olan otelin odalarında 15 m2-20 m2 oturma alanları, ayrı yatak odası, küvetli lüks banyo, giyinme odası, merkezi ısıtma, minibar, 24 saat oda servisi, ücretsiz gazete servisi, balayı odalarında spa küveti, çalışma masası ve büyük ekran LCD TV gibi pek çok özellik bulabilirsiniz.

Düğün organizasyonları ve balayı planlamaları için uzman ekiplerin çalıştığı tesiste balayı çiftlerine özel vücut bakımı, masaj, şampanya, pasta ve odada kahvaltı gibi özel hizmetler de sunuluyor.

Serra A’la Carte Restoran’da bol çeşitlerle açık büfe kahvaltılarla güne başlayabilir, akşam yemeklerinde ise gurme şeflerin hazırladığı dünya ve Anadolu mutfaklarının yanı sıra Karadeniz'in yöresel lezzetlerini de tadabilirsiniz. Alkollü alkolsüz içecek çeşitleri ile Serra Cafe Bar ve aperatifler, tatlılar, çay ve kahve çeşitleriyle Serra Cafe Bistro da misafirlere hizmet veriyor.

Donanımlı fitness merkezinde uzman eğitmenlerle spor yapabilir, şık dekorasyonlu masaj salonunda ise Uzakdoğu ve aromatik masajlar veya sauna ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Otelin 1000 kişi kapasiteli ve tüm teknolojik donanımlara sahip Karadeniz, Akdeniz, Ege ve Marmara isimli 4 tane toplantı salonunda seminer, kongre, kokteyl ve düğün gibi her türlü sosyal organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Samsun Havaalanı gidiş dönü transfer servisi ve ücretsiz otopark da sağlayan otelden Samsun Atatürk Kültür Merkezi 10 dakika, Samsun Müzesi 15 dakika, Fener Plajı 20 dakika, Gazi Müzesi ve Bulvar AVM ise 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Samsun merkezine 9,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda
Business
Business Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Oda,
Oda, Engellilere Uygun (Mobility, Roll-In Shower)
Süit
Süit
Business
Business Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x