Sera Otel

Çorum Merkez, Çorum
Sera Otel Genel
Sera Otel Genel
Sera Otel Genel
Sera Otel Genel
Sera Otel Yeme / İçme
Image More +10 fotoğraf
Sera Otel
Yeniyol Mh. Azap Ahmet Sk. No:18 Çorum Merkez/Çorum Çorum Merkez, Çorum

Çorum Müzesi'ne sadece 5 dakika uzaklıkta; iş, alışveriş ve eğlence merkezlerine kısa bir yürüyüş mesafesinde yer alan Sera Hotel, konforlu odaları ve deneyimli personeli ile hizmet veren bir şehir oteli.

38 tane sigara içilmeyen odası bulunan otelde 3 tane Suit, 4 tane Triple, 6 tane Single ve 25 tane Standart oda seçeneği sunuluyor. Şık taş duvar süslemeli otel odalarında ise ışık-ses geçirmeyen perdeler, koltuklar, 24 saat sıcak su, donanımlı lüks banyo, klima, merkezi ısıtma, ücretsiz yüksek hızlı kablosu internet ve 24 saat oda servisi gibi olanaklar var.

Konuklarına taze ürünler ile açık büfe kahvaltılar ikram eden tesiste akşam yemeklerinde ise Çorum'un yöresel lezzetlerinin yanı sıra Türk ve dünya mutfaklarından sevilen yemekler, yöresel mezeler ve salata çeşitlerini de tadabilirsiniz. Otel içindeki Nevizade Cafe’de günlük tatlılar, lezzetli aperatifler, dünyadan pek çok yerinden çay ve kahve çeşitlerinin de tadını çıkarabilirsiniz.

Geleneksel Osmanlı dekorasyonları ile süslü balo salonunda düğün, nikah, kokteyl ve davetlere ev sahipliği yapan tesis, son teknoloji ses, ışık ve görüntü sistemleri ile 120 kişilik bir toplantı odasına da sahip.

Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi alarak rahat bir yolculukla ulaşabileceğiniz Sera Otel’de araba kiralayabilir ve ücretsiz otoparktan faydalanabilirsiniz.

Çorum Merkez merkezine 30,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x