Senator Maidan

Kiev, Kiev
Senator Maidan Genel
Senator Maidan Genel
Senator Maidan Genel
Senator Maidan Genel
Senator Maidan Genel
Image More +38 fotoğraf
Senator Maidan
T.shevchenko Lane, 8B Kiev, Kiev

Kiev merkezinde Bağımsızlık Meydanı, Khreshchatyk Caddesi ve Globus Alışveriş Merkezi gibi turistik noktalara sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde, harika bir konumda yer alan 4 yıldızlı Senator Maidan, 42 tane modern dekorasyonlu ve sigara içilmeyen odasıyla keyifli bir konaklama deneyimi yaşatıyor.

Sunduğu kaliteli hizmetler ile pek çok uluslararası ödül kazanan tesiste 30 m2-35 m2 büyüklüğünde standart ve superior odaların yanı sıra 40 m2 stüdyo daireler de bulabilirsiniz.

Her bir şık dekorasyonlara ve yaratıcı aydınlatmalara sahip odalarında ise ışık-gürültü geçirmeyen perdeler, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet, halı zemin, çalışma masası, özel tasarımlı lüks banyo, şık koltuklarla ayrı oturma alanı, büyük ekran HD TV, meyve sepeti, klima, merkezi ısıtma ve çay kahve makinesi gibi pek çok özellik var.

Uzman personeliyle odada bebek ve çocuk bakım hizmeti sağlayan otelde çamaşırhaneyi kullanabilir, dizüstü bilgisayar kiralayabilir ve tercüman hizmetinden de faydalanabilirsiniz.

Oda kahvaltı veya sadece oda seçenekleriyle kalabileceğiniz tesis, konuklarına sabahları ücretsiz olarak taze ve organik ürünlerle hazırlanan kontinental kahvaltılar servis ediyor. Öğle ve akşam yemeklerinde ise Ukrayna'nın yöresel yemeklerinin yanı sıra uluslararası mutfaklardan sevilen lezzetler, salata çeşitleri, diyet ve vejetaryen menüler sipariş verebilirsiniz.

Spa merkezinde jakuzi, buhar odası ve masaj olanakları ile dinlenebileceğiniz tesise havalimanı gidiş dönüş transfer servisi alarak ulaşabilir; Kiev’i gezeceğiniz şehir turları, konserler ve sanat etkinlikleri için bilet satın alabilirsiniz.

Senator Maidan; Altın Kapı ve Azize Sofya Katedrali’ne 5 dakika, Ukrayna Ulusal Filarmoni Orkestrası’na 10 dakika, Şövalye Binası’na 15 dakika, Kiev Pechersk Manastırı’na ise sadece 45 dakika yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Standart Apart Daire
1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
1
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
İkiz
Superior İkiz
İkiz
Standart İkiz
Room
1 Kişi Kapasiteli Bir Yatak Odası Apart Daire
Room
İki Yatak Odası Apart Daire
Room
2 Kişi Kapasiteli Stüdyo
Room
Bir Yatak Odası Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x