Ballito Otelleri Ara

En uygun Ballito otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ballito otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ballito Hakkında

KwaZulu-Natal’da konumlanan Ballito, Güney Afrika'da bulunan bir tatil kasabasıdır. Ballito, Durban'ın yaklaşık 40 km kuzeyindedir. Hem gençlere hem ailecek girilecek maceralara imkan tanıyan, tam anlamıyla tatil kasabası olmanın hakkını veren Ballito; timsah çiftliği turundan, microlight uçuşlarına aktiviteleriyle turistler için cazibe merkezidir.

Bir dönem Durban’ın Plenty Koyu’nda her yıl Temmuz ayında düzenlenen Gunston 500 sörf yarışması; Ballito Pro adıyla Ballito sahillerine taşınmış. Bu yönüyle Ballito, sörf severleri de kendisine çekiyor. 

Ballito ve Chakas Kayası arasında yer alan Thompson's Bay Beach, yüzmek için ideal ve korunaklı bir koy. Cankurtaranlar dışında, köpekbalığı ağları da bulunan koyda güvenle yüzebilirsiniz.

Ballito ve Yukarı Tongaat bölgelerindeki çiftlikler arasında yer alan Holla Dağ Bisikleti Parkurları’nda ister acemi ister deneyimli bisikletçi olun, mutlaka pedallamalısınız. Eğlenceli bir doğa aktivistesinin ardından parti ve yemek sizi bekliyor olacak. 

Ballito ve Tongaat arasında yer alan Crocodile Creek’te Amerikan timsahları, kara mamba yılanları ve daha birçok egzotik yırtıcı bulunuyor. Çocukları da çok heyecanlandıran bu macerada size deneyimli rehberler eşlik ediyor.

Ballito’da deniz mahsülleriden, hint yemeklerine kadar geniş bir skalada dünya mutfağının leziz örneklerini bulmak mümkün. Willard Beach’te enfes deniz mahsülleri yiyebilir, sokak lezzetleri içinde bol bol balıkla karşılaşabilirsiniz.

Ballito’ya seyahat için en uygun zaman Nisan-Ekim ayları arasındaki dönemdir.