Sapporo Otelleri Ara

En uygun Sapporo otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sapporo otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sapporo Hakkında

Japonya'nın dört büyük kentinden biri olan Sapporo, her yıl düzenlenen kış şenlikleri ile ünlü harika bir şehir. Özelikle yılın bu döneminde kayak tutkunlarını kendisine çeken şehirde birçok kış sporunu yapabilirsiniz. Etrafı dağlarla çevrili olan Sappora'nın neredeyse her yerinde göz alıcı manzaralar ziyaretçilerini bekliyor. Ayrıca geleneksel Japon mutfağının birçok örneğini bulabileceğiniz restoranlar ve konaklamak için farklı otel seçenekleri de kent merkezinde mevcut.

1972 yılında düzenlenen Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapan kent bugün de bölge için önemli bir kış sporları merkezi. Her yıl düzenlenen Sapporo Kar Şenlikleri de dünyanın farklı bölgelerinden sporcuları ve gezginleri ağırlıyor.

Şehirde mutlaka görülmesi gereken yerler arasında ise özellikle bahar aylarında açan çiçeklerle renklenen Takino Suzuran Ulusal Parkı, Nakajima Parkı ile kentin en yüksek yapılarından biri olan Sapporo TV Kulesi geliyor. Ayrıca çocuklu aileler için Maruyama Parkı ve Maruyama Hayvanat Bahçesi de şehirde görülmeye değer yerler arasında. Kenti özellikle ilkbahar aylarında ziyaret ederseniz doğanın benzersiz uyanışına da tanık olabilir ve bu muhteşem manzaraları fotoğraflayabilirsiniz.