Santosa Pension

Kaş, Antalya
Santosa Pension Genel
Santosa Pension Genel
Santosa Pension Genel
Santosa Pension Genel
Santosa Pension Genel
Image More +29 fotoğraf
Santosa Pension
Recep Bilgin Sok No: 4 Kas Antalya Kaş, Antalya

Kaş’ın her daim popülerliğini sürdüren merkezinde yer alan Santosa Pansiyon, mevsim fark etmeksizin bütçe dostu ve keyifli bir tatil olanağı sunuyor. Otobüs terminaline sadece 2 dakikalık yürüyüş mesafesinde hizmet veren tesisten çarşıya yürüyerek kısa sürede erişmek mümkün. Ayrıca çevrede bulunan birbirinden güzel plajlara ve turistlerin gözdesi haline gelen mekanlara da otelden kolayca ulaşabilirsiniz. 

11 odasıyla yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayan tesisin konforlu odalarında 24 saat sıcak su, televizyon ve özel banyo mevcut. Otelin günlük olarak temizlenen odalarında ayrıca misafirlerin rahatı için klima da bulunuyor. 

Tesisin teras bölümünden Kaş’ın ilham veren manzarasını seyredebilir, hamakta sallanarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Tatilciler konaklamaları süresince otelin terasında sıralanan masalarda birbirinden nefis lezzetleri de tadabilirler. 

24 saat resepsiyon ve otopark, tesisin konuklarına ücretsiz olarak sağlanıyor. Bisiklet kiralama, ütü servisi ve çamaşırhane ise otelde ücret karşılığında faydalanabileceğiniz hizmetler arasında. 

Kaş merkezine 0,2 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x