Sahra Otel Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez, Kahramanmaraş
Sahra Otel Kahramanmaraş Genel
Sahra Otel Kahramanmaraş Genel
Sahra Otel Kahramanmaraş Genel
Sahra Otel Kahramanmaraş Yeme / İçme
Sahra Otel Kahramanmaraş Yeme / İçme
Image More +15 fotoğraf
Sahra Otel Kahramanmaraş
HAYRULLAH MAH. 4. SOKAK NO:1 12/Kahramanmaraş Kahramanmaraş Merkez, Kahramanmaraş

Hem turistik geziler hem de iş amaçlı seyahatler için elverişli olanaklara sahip Saffron Otel Kahramanmaraş, kentin merkezinde unutulmaz bir deneyim sunuyor. Toplam 120 odadan meydana gelen tesise otogardan toplu taşımayla 10 dakika içinde erişmek mümkün. Kahramanmaraş Kalesi’ne ve müzelere yürüme mesafesinde yer alan otelin civarında son derece şık alışveriş merkezleri de mevcut. Havalimanından yolculuğunuzu kolayca gerçekleştirmek istediğinizde ise tesisin ücretsiz transfer araçlarında yerinizi ayırtabilirsiniz.

120 odadan oluşan otelin konaklama birimlerinden kentin göz alıcı manzarasını seyredebilirsiniz. Üstelik seyahatiniz süresinde oluşacak ihtiyaçlarınız için tesisin oda servisi ile bağlantıya geçmeniz yeterli. 

Otelin toplantı salonu, verimli görüşmeler ve çeşitli organizasyonlar sırasında kullanılabilir. Tesiste ayrıca internet bağlantısından teknolojik donanımlara kadar pek çok cazip hizmet bulunuyor.

Otelin spor merkezi, sene boyunca formda kalmak isteyenleri buluşturuyor. Tesisin saunası ise yorucu bir günün sonrasında rahatlamak adına son derece ideal.

Otelde sabahları güne zengin seçenekli açık büfe kahvaltıyla hazırlanabilirsiniz. Taze böreklerden poğaça çeşitlerine kadar sayısız alternatif tesiste misafirleri bekliyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2+1
2+1 Suite Oda Suit
Triple
Triple Oda
Twin
İki Ayrı Yataklı Oda
1+0
1+0 Standart Oda
2+1
2+1 Suit
Iki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x