Sahil Butik Hotel

Pendik, İstanbul
Sahil Butik Hotel Genel
Sahil Butik Hotel Genel
Sahil Butik Hotel Genel
Sahil Butik Hotel Genel
Sahil Butik Hotel Yeme / İçme
Image More +17 fotoğraf
Sahil Butik Hotel
Güzelyalı Mahallesi Sahilyolu Caddesi Alınteri Sokak No:17 Pendik/İstanbul Pendik, İstanbul

İstanbul Pendik’te yer alan Sahil Butik Hotel; bir Kral Dairesi, bir Suit oda, bir Özel oda ve 46 Standart oda olmak üzere toplam 49 oda ve 117 yatak kapasitesiyle misafirlerini ağırlıyor. Şehir merkezine ulaşılabilir konumu ve deniz manzarasıyla gerek iş toplantılarınızda, gerek kısa tatillerinizde Sahil Butik Hotel size konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Odalarda sunulan TV, uydu alıcısı, kablolu ve kablosuz internet bağlantısı, çalışma masası, minibar, emanet kasası, direkt hat telefon, kalorifer, klima, kettle, çay-kahve seti gibi olanaklar mevcut. Odaya özel banyolarda ise duşa kabin, saç kurutma makinesi, telefon, makyaj aynası gibi ihtiyaçlar düşünülmüş.

Oda kahvaltı hizmet veren otelde 5 çayı ikramı da hizmete dahil. Otelde bulunan Alakart Restoran ise akşam yemeklerinde zengin menüsüyle her damağa göre bir tat barındırıyor. Gün içerisinde ve gece boyunca yapılan çay kahve ikramı ve Lobby Bar’da gerçekleşen alkollü ve alkolsüz içecek servisiyle ferahlayarak konaklamanızın tadını çıkarabilirsiniz.

İş toplantılarınız ve özel günlerinize de ev sahipliği yapan Sahil Butik Hotel, 175 kişilik banket salonu ve 70 kişiye kadar hizmet verebilen toplantı salonu ile kalabalık organizasyonlarınızı keyifli bir hale getiriyor.

İstanbul Pendik Merkezi’ne 7 km uzaklıkta yer alan Sahil Butik Hotel, İstanbul’un sunduğu imkanlardan uzaklaşmadan tatilinin keyfini çıkarmak isteyenler için eşsiz bir konumda yer alıyor. Havayoluyla seyahat eden misafirlerimiz için ise Sabiha Gökçen Havaalanı 5 km, İstanbul Havaalanı ise 51 km uzaklıkta yer alıyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
2
2 Kişilik Deniz Manzaralı Deluxe Oda
View
Standard Üç Kişilik Oda
View
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
View
Standard Üç Kişilik Oda
View
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Sıcak Su Küveti

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x