Buenos Aires Otelleri Ara

En uygun Buenos Aires otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Buenos Aires otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Buenos Aires Hakkında

Buenos Aires, İspanyolca ‘Güzel Havalar’ anlamına gelen Arjantin’in en büyük şehridir. Atlas okyanusu kıyısında geniş plajları olan, tango dansıyla ünlü bir Güney Amerika kentidir aynı zamanda. Şehirde İspanyol ve Latin kökenlilerin yanı sıra Osmanlı imparatorluğu zamanında Lübnan gibi Ortadoğu ülkelerinden gelen ve Turcos (Türkler) denilen etnik gruplar da yaşar.

Buenos Aires’te gezilecek yerler çoktur. Cementerio de la Recoleta denilen mezarlık alanını gündüz gezmeniz gerekir. Burada Eva Peron gibi Arjantinli ünlülerin mezarları burada bulunur. Bu şehirde ayrıca Plaze del Mayo, Dokuz Temmuz Caddesi, Japon bahçeleri, La Boca Kilesesi, Florida caddesi, Casa Rosada (Pembe Saray) Puerto Madero gibi yerler de gezilebilir. Yine futbola meraklıysanız Boca Juniors’un maçlarını yaptığı La Bombonera’da maç izleyebilirsiniz. Boca Juniors Arjantinli ünlü futbolcu Maradona'nın oynadığı takımdır.

Buenos Aires, eğlence ve gece hayatı konusunda da çok renkli seçenekler sunar. Özellikle tangoya meraklıysanız hemen her akşam tango yapılan mekanlar bulabilirsiniz. Hatta kısa süreli tango dersi veren yerler de vardır. Alışveriş konusunda da seçenek çoktur. Dünyaca ünlü markalarını mağazalarını Florida Caddesi’nde bulabilirsiniz. Arjantin’e özgü Inca Rose ya da başka değerli madenlerden takıları da bulabileceğiniz mağazalar var.

Buenos Aires’te ılıman iklim görülür. En sıcak ay 24 derece ortalamasıyla Ocak ayı, en soğuk ay ise 10 derece sıcaklık ortalamasıyla Haziran’dır. Güney Yarımküre şehri olduğu için yaz ve kış mevsimleri bize göre terstir. İlkbaharda ise çok yağış alır. Ancak genel olarak ılıman iklime sahip bir şehir olduğu için yılın neredeyse tamamında şehri gezebilirsiniz. Buenos Aires'te havalimanından şehir merkezine yolculuk yapmak için taksileri kullanabilirsiniz.

Buenos Aires Galeri

Buenos Aires Şehir Rehberi