Safran Cave Hotel

Göreme, Kapadokya, Nevşehir
Safran Cave Hotel Genel
Safran Cave Hotel Genel
Safran Cave Hotel Yeme / İçme
Safran Cave Hotel Manzara / Peyzaj
Safran Cave Hotel Manzara / Peyzaj
Image More +31 fotoğraf
Safran Cave Hotel
Göreme kasabası orta mahalle okul sokak no:3 Kapadokya, Nevşehir

Göreme Milli Parkı içinde tarihi ve restore edilmiş bir mağara evinde bulunan Safran Cave Hotel, bir aile oteli olarak hizmet veriyor. Hem balayı hem de aile tatilleri için tercih edilen butik otelde 2, 3 ve 4 kişilik lüks mağara suitleri ve spa küvetli kral suitleri bulunuyor. Her mağara odasında özel taş tasarımlar, Kapadokya’ya özgü ahşap eşyalar, konforlu yataklar, özel aydınlatmalar, klima ve ücretsiz kablosuz internet sunan otelin odaları tekerlekli sandalye kullanımı için de uygun.

Muhteşem bir Göreme manzarası sunan teras restoranında hem çeşitli ülke mutfaklarını hem de yöresel Anadolu lezzetlerini tadabilirsiniz. Tesis, konuklarına açık büfe kahvaltı da sunuyor. Butik otel, konumundan dolayı Göreme’nin popüler alışveriş merkezlerine, restoranlarına ve kafelerine de kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Kapadokya yürüyüş turları, at safarileri, sıcak hava balon gezileri ve ATV turlarına katılabileceğiniz otelde bisiklet veya araba da kiralayarak bölgeyi kendi başınıza keşfe çıkabilirsiniz. Nevşehir Havalimanı transfer servisi de bulunan tesisten Göreme Milli Parkı 5 dakika, Göreme Roma Kalesi 10 dakika, Aydın Kırağı Ulusal Parkı 15 dakika, El Nazar Kilisesi ve Tokalı Kilise 20 dakika, Göreme Açık Hava Müzesi 25 dakika ve Zemi Vadisi sadece 36 dakika yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Royal
Royal Süit
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x