Centurion Otelleri Ara

En uygun Centurion otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Centurion otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Centurion Hakkında

Günay Afrika Cumhuriyeti’nin kuzeydoğu bölümünde Johannesburg’un hemen üstünde yer alan Centurion ülkenin iki ayrı hava kuvvetleri üssüne ev sahipliği yapıyor. Swartkop Hava Kuvvetleri Üssü’nde aynı zamanda Güney Afrika Hava Kuvvetleri Müzesi de bulunuyor.

Çiftlik hayatını yakından tanıyabileceğiniz ve organik besinlerle güzel bir yemek yiyebileceğiniz Irene Çiftliği’ni ziyaret edebilirsiniz. Alışveriş için birçok alternatif bulunmakla birlikte Irene Village Mall ve Centurion Mall öncelikle tercih edilebilir. Şehirde safari turları için de çeşitli seçenekler bulmak mümkün. Turlar genelde birkaç günlük olabildiğinden farklı tur şirketlerinden detaylı program ve ücret bilgisi alınması öneriliyor. Centurion Sanat Müzesi de kentteki görülmeye değer noktalardan. Centurion’da en çok sevilen spor dalı kriket ve kent zaman zaman kriket şampiyonalarına ev sahipliği yapıyor. Seyahat döneminize denk gelirse Supersport Park’ta bir kriket maçı izleyebilirsiniz. Öte yandan kentte golf dersleri alabileceğiniz ya da golf maçı yapabileceğiniz yerler de mevcut.

Centurion’da ılık, güneşli ve kurak kış ayları yaşanır. Sıcaklık en fazla 5 dereceye kadar düşer. Yaz ayları ise sıcak ve bol yağışlı geçer. 30 dereceye yaklaşan hava sıcaklığına şiddetli yağmurlar, gök gürültüsü, yıldırım ve hatta dolu yağışı eşlik eder.