Rizom Tatil Köyü

Yalova Merkez, Yalova
Rizom Tatil Köyü Genel
Rizom Tatil Köyü Genel
Rizom Tatil Köyü Genel
Rizom Tatil Köyü Genel
Rizom Tatil Köyü Genel
Image More +42 fotoğraf
Rizom Tatil Köyü
Bahçelievler Mah. Tigem Arazileri İçi Kamplar Bölgesi 77200 Yalova Merkez/Yalova Yalova Merkez, Yalova

Yalova’nın yeşil doğasıyla ve güzel deniziyle iç içe, İslam inancına mensup misafirlerin hassasiyetine uygun bir tatil sunan Rizom Tatil Köyü, misafirlerine eşsiz bir tatil sunuyor. 253 odasıyla hizmet veren otelde Premium oda, Aile Odası ve Deluxe Aile Odası seçenekleri bulunuyor. Odalarda standart olarak telefon, kablosuz internet, odaya özel banyo, düz ekran TV, uydu yayını, klima, , mini buzdolabı, saç kurutma makinesi ve kasa gibi imkanlar standart olarak sunuluyor. Ayrıca her odada misafirlerin ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için Kur’an-ı Kerim ve seccade de bulunuyor.

Oda kahvaltı hizmet veren tesiste sabah öğlen ve akşam yemekleri ana restoranda açık büfe olarak sunuluyor. Gün içerisinde ferahlatıcı içecekler, atıştırmalıklar ve beş çayı keyfi için ise Yörük Çadırı ve Havuz Snack sizleri bekliyor. Tatil köyünde ayrıca 24 saat oda servisi de sunuluyor.

Serinlemek isteyen misafirler için ise kadın ve erkek misafirler için ayrı ayrı düşünülmüş havuz kompleksleri ve aile plajı bulunuyor. Kadın ve erkek kompleksinde de çocuk havuzu, kaydırak ve aktivite havuzları ile misafirlerin konforu için her ayrıntı gözetilmiş.

Yalova şehir merkezine 7.4 km uzaklıkta bulunan Rizom Tatil Köyü’ne hava yolunu tercih ederek ulaşacak misafirlerimiz için en yakın transfer noktaları 63 km uzaklıktaki İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı ve 67 km uzaklıktaki Bursa Yenişehir Havaalanı.

Yalova Merkez merkezine 7,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Aile Odası
Standart
Standart Oda
Aile
Standart Aile Odası
Aile
Aile Oda
Suit
Suit Aile Odası
Standart
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x