Mancora Otelleri Ara

En uygun Mancora otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Mancora otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Mancora Hakkında

Peru’nun Piura Bölgesi’nde konumlanan Mancora, Talara Province’e bağlı ve aynı zamanda Mancora District’in başkenti olma unvanını taşıyan muhteşem bir sahil beldesi. Yaklaşık 9 bine yakın nüfusu olan kasaba Peru’nun kuzeybatı kesiminde yer alıyor. Pırıl pırıl denizi ve upuzun sahil şeridiyle deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını doyasıya çıkarmak isteyen tatilcilerin ilk duraklarından biri olan Mancora’da tam tamına 30 farklı “beach resort” hizmet veriyor. Sahil şeridi boyunca onlarca farklı restoran, kafe, gece kulübü, bar ve diğer mekanların bulunduğu Mancora’nın en sessiz sakin bölgesi ise kasaba merkezine 10 dakikalık sürüş mesafesinde olan Las Pocitas de Mancora.

Yaz mevsiminin aralık ayından nisan ayına kadar sürdüğü Mancora’da bu dönemde sıcaklıklar inanılmaz yükseldiği için bahar aylarında ziyaret edilmesi daha uygun olabilir. Kış mevsiminde ve ilkbaharda sıcaklıkların 25 santigrat derecenin altına düşmediği kasaba genelinde kuru tropikal iklimin etkileri görülüyor. Yılın 300 günü güneş alan sahil beldesinin son 10 yılda bu denli popülerleşmesinin başlıca sebebiyse sörf için son derece ideal bir yer olması. Spor ve macera tutkunlarına birden çok alternatif sunan Mancora’da yaz boyunca rüzgar sörfü, kitesurfing (uçurtma sörfü), şnorkelli ve tüplü dalış yapmak mümkün.

Talara ve Tumbes’in tam ortasında mükemmel bir konuma sahip olan Mancora, konaklama açısından da her bütçeye hitap eden orta ve üst düzey tesislere sahip. Şehrin en lüks ve pahalı otelleri ise daha çok Las Pocitas ve Vichayito plajlarının çevresinde yer alıyor. Oda kahvaltı hizmeti veren butik oteller, hosteller, pansiyonlar ve her şey dahil konseptli 5 yıldızlı oteller arasından bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Tumbes’in yaklaşık 90 km güneyinde yer alan Mancora, Pocitas, Poza de Barro, Los Pilares de la Quebrada Fernandez, Los Órganos ve Vichayito başta olmak üzere birden çok plaja ev sahipliği yapıyor. En çok da bohem tatil meraklılarının ilgi gösterdiği Mancora, Pasifik kıyısında, denize nazır, Peru mutfağına özgü sayısız lezzet tadabileceğiniz farklı konseptlerde yeme içme mekanlarıyla da göz dolduruyor.